Čola zapalio Makedonce

0

Zdravko Čolić održao je spektakularni koncert u prepunoj areni "Boris Trajkovski" u Skoplju. Najveća makedonska dvorana bila je pretesna da primi sve one, koji su osim iz Skoplja i ostalih krajeva Makedonije, dolazili organizovanim prevozom iz Bugarske, Albanije, Hrvatske. Više od 11.000 posetilaca raznih generacija, više od tri sta uživalo je i zajedno sa Čolom pevali njegove najveće hitove, ali i pesme sa njegovog novog albuma "Vatra i barut".
– Dobro veče Skoplje, dobro veče Makedonijo! Srećan sam što sam večeras opet sa vama – reči su kojima je Zdravko započeo druženje sa publikom.
Nizali su se hitovi "Produži dalje", "Ti živiš u oblacima mala", "Čija je ono zvijezda", "Ti si mi u krvi"… Gost koncerta bio je Vlatko Stefanovski koji je zajedno sa Čolićem izveo dve pesme sa novog albuma "Vatra i barut" i "Zar se nismo shvatili" . Publika željna još dobre muzike i zabave i posle dva bisa jedva je pustila Čolu da siđe sa bine. Koncertom u Skoplju pevač je započeo regionalnu koncertnu turneju i promociju aktuelnog albuma "Vatra i barut".
Dan posle nastupa Zdravko je bio na ručku kod predsednika Makedonije Đorđa Ivanova.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here