ATAImages
Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović je 1996. godine od supruga Željka Ražnatovića Arkana dobila stan na crnogorskom primorju, tačnije u Bečićima. Kako ima prozore od poda do plafona, prilično se razlikuje od drugih, a izvesni stariji gospodin, naišavši na jednu medijsku ekipu, otkrio je da li je bio u prilici da sretne pevačicu i njenu porodicu.

– Ovde sam od dvehiljaditih. Moja terasa gleda direktno u njihovu, ranije sam ih često viđao, u poslednje vreme ne. Prošle godine smo videli parkirani crni džip, pretpostavili smo da je ona tu – počeo je za “Kurir” ovaj komšija, pa je potom nastavio o periodu dok su Anastasija i Veljko još bili deca, te po čemu on isti pamti.

– Često su dolazili kad su bili klinci. Sad su odrasli ljudi, imaju porodice, pa im ovo mesto više nije atraktivno. Pravili su često žurke, čula se buka, ali to su mlada deca, razumljivo je. Sad su baš dobri, nisam verovao da će izrasti u takve ljude. Jednom je došla policija, a Veljko je izašao kroz prozor, pa niz oluk da bi im pobegao. On onako žilav i mršav, šta je to za njega. Gledao sam s moje terase, bilo mi je smešno – objasnio je on.

U obližnjoj prodavnici, sa druge strane, prodavačica je ispričala kako je češće viđala naslednike Ražnatovićke, nego nju.

– U poslednje vreme ih nismo sreli. Ranije su stalno dolazila deca. Anastasija je bila divna devojčica, sada je prava mlada žena. Veljko je u ono vreme bio pravi buntovnik, voleo je žurke, provode. Iskreno, mislila sam da će on otići nekim lošim putem i da će biti taj lik iz noćnih života sklon problemima, međutim, sve nas je iznenadio. Tako mlad, a već velika porodica i život na selu – prokomentarisala je za pomenute medije ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here