Brada zbog uloge negativca

0

Dok iščekuje premijeru filma "Sunčanica" Nikite Mihalkova koja će biti u septembru na Venecijanskom festivalu, Miloš Biković (26) ovih dana putuje na Bali gde će snimati još jedan ruski film. Zbog nove uloge pustio je brkove i bradu, a reč je o nastavku filma "Dukles", koji je bio veliki hit u režiji Romana Prigunova. U glavnoj ulozi je Danila Kuzlovski, dok Biković igra negativca.
– Snimanje će biti na Baliju gde ostajem 17 dana, a potom se selim u Moskvu. Ovo mi je drugi ruski film, a ulogu sam dobio preko agenta. E sad, da li se sviđam ruskoj publici još ćemo videti, jer još nije bila premijera ni "Sunčanice". Ako me i posle toga budu zvali onda će moći da se kaže da sam im omiljeni srpski glumac – kaže Biković, koji se neće pojaviti u novoj ekranizaciji knjige Mir Jam, a ni u nastavku filma "Zona Zamfirova", u kome glavnu ulogu igra njegova bivša devojka Brankica Sebastijanović.
– Nisam odbio ulogu u Zoni, jer nisam ni bio u Beogradu kada je rađena podela uloga. Bio sam na moru. Nije mi krivo što nisam deo te ekipe, a iskreno ne bih ni mogao da uklopim vreme, jer imam previše obaveza.

 

Žao mi zbog Andrića
– Što se tiče filma "Branio sam mladu Bosnu" i uloge Ive Andrića morao sam da odbijem ovu rolu. Žao mi je što neću igrati i sarađivati sa rediteljem Srđanom Koljevićem jer cenim njegov rad – iskren je Biković.
x Dokle ste stigli sa doktoratom?
– Dao sam uslov za drugu godinu doktorskih studija na FDU. Ostao mi je još jedan semestar da odslušam i onda spremam doktorski rad.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here