Braća Brajan: Očekujemo neprijateljstvo u Areni

0

"Igrali smo sa Špancima pred 27.000 njihovih navijača, ali oni su uglavnom bili "srećna publika". Nisu vršili pritisak, tako da je bilo veoma prijatno.

Za razliku od njih, 20.000 Srba u "Areni" će sigurno biti izuzetno neprijateljski nastrojeni, ali pošto će navijati na jeziku koji ne razumemo, valjda će sve biti u redu i neće nas mnogo poremetiti. Iskreno, u šali kažemo da će biti kao u Rijaninoj pesmi "Disturbia" – rekao je Bob, a prenosi list "Alo!".

 

S dva nova lica u timu, Iznerom i Kverijem, i bez čoveka koji bi sigurno izmamio salve zvižduka beogradske publike Endija Rodika, braća Brajan će iskustvom morati da pomognu novim klincima u reprezentaciji.

 

"Održaćemo mali sastanak u svlačionici pred početak meča, to je sigurno. Pokušaćemo da im pomognemo kroz savete, ali u pitanju su dva sjajna mlada igrača. Što se tiče šljake, biće nam potreban dan ili dva treninga kako bismo se privikli, ali uveren sam da to neće biti problem. Ono što možemo da obećamo je da ćemo se boriti kao da je finale grend slema" rekao je Majk.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here