Proslava rođendana uz popuste za kupce

Duvamo svećice nakon intenzivnih i nezaboravnih godinu dana poslovanja sa konceptom koji je mnogima zauvek promenio mišljenje o kupovini.

Od kako se pojavio u Srbiji, Bosch Concept Store u šoping centru UŠĆE, obećao je revoluciju u kupovini: specijalizovane prodavce koji su tu da pruže konsultacije svakom od potrošača ponaosob, štedeći njihovo vreme i bez greške dolazeći do najkvalitetnijeg Bosch rešenja prema ličnim potrebama.

Danas, sa ponosom možemo da kažemo, da je ovakva revolucija u kupovini prevazišla očekivanja i da se trend personalizovane kupovine uspešno doselio na naše tržište.

Po prvi put u Srbiji, kupovina Bosch uređaja postala je personalizovana

Naša ideja je od početka bila da pomognemo potrošačima da, u moru izbora, ne gube vreme. I da lako i efikasno kupuju one proizvode koji će se savršeno uklopiti u njihove domove. Za takve izbore su ranije bili potrebni dani, pa i nedelje. Pri čemu je mogućnost greške, vraćanja ili zamene proizvoda često bila uključena. Međutim, koncept profesionalnih savetnika postao je planetarno popularan upravo zato što je rešio ovaj problem.

Dobra vest je da već godinu dana u Beogradu, na drugom spratu UŠĆE Šoping Centra, i vi možete obaviti kupovinu potpuno relaksirano, uz pomoć profesionalaca kojima je – jednako kao vama – stalo da vaš dom blista. Pri čemu potraga za proizvodima koja se meri danima, postaje stvar prošlosti.

Kao dobri domaćini, želimo da proslavimo godišnjicu na najbolji mogući način, dajući UPRAVO VAMA šansu da otpakujte rođendandsku ponudu meseca!

Poručite virtuelnim putem ono što vam najviše odgovora. I obavezno, ako već niste, otvorite i prava vrata originalnog Bosch Concept Store-a u Beogradu, direktnom posetom.

Preuzmite vaučere na licu mesta

Dolaskom u našu neobičnu prodavnicu na raspolaganju će vam biti Bosch aparati koje odlikuju savršen stil i elegancija. Bićete u prilici da pod ekskluzivnim, rođendanskim uslovima obezbedite uživanje u Vašem domu koje će, uz najkvalitetniju tehniku, biti neuporedivo veće.

Tokom čitavog juna, u Bosch Concept Store-u prilikom kupovine bilo kog uređaja iz Bosch asortimana dobijate vaučere. Ovi vaučeri, koji nose popust za narednu kupovinu, mogu da se iskoriste do kraja tekuće godine.

Budite i vi deo revolucije u kupovini, tako što ćete je sami iskustiti. Dr Techno vaš specijalista za kupovinu, i njegov partner Bosch, već predstavljaju sinonime kvaliteta na koji se svakodevno oslanja izuzetno veliki broj kupaca. A sa potpuno novom logikom potrošnje koja štedi vreme a čuva kvalitet, zadovoljstvo svih postaje samo veće.

PREGLEDAJTE kompletnu ponudu vrhunskih Bosch proizvoda.

Iskoristite priliku koja se ne propušta. Kupujte, ali sa osmehom na licu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here