Golman Crvene zvezde izvinio se navijačima za kiks protiv Olimpijakosa (3:1) u Ligi šampiona, ali i poručio da je taj trijumf pokazao da se njegov tim izdigao iznad velikog pritiska usled poraza od Partizana pre dve nedelje.

 

Borjan je poručio da su crveno-beli, posle minusa u prvom delu, u nastavku pokazali karakter i veliku energiju i to nakon što je između dva poluvremena trener Vladan Milojević, kako je naglasio, bio ljut.

– Izvinio bih se zvezdašima na onako primljenom golu. Nadam se da mi je oprošteno za sve prethodne odbrane i za budućnost u kojoj ću, verujem, doneti mnogo više odbrana i svega – rekao je Borjan na pitanje Tanjuga, dan kasnije sumirajucih utiske u razgovoru sa novinarima.

Borjanova greška usledila je u 37. minutu kad posle šuta Rubena Semeda, iz praktično “mrtvog” ugla, lopta završila u mreži.

– Video sam da će njihov igrač da vrati povratnu, odvojio sam se korak od stative kako bi presekao loptu, Semedo nije udario kako je hteo i vratila se u gol. Bila mi je slaba reakcija, gol ide na moju dušu – poručio je fudbalski reprezentativac Kanade, a onda objasnio razgovor na poluvremenu.

Posle dva kola B grupe Bajern drži čelnu poziciju sa šest bodova, Crvena zvezda je druga sa tri, Olimpijakos i Totenhem imaju po jedan.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovanjem Napretku u Kruševcu nastavljaju takmičenje u Superligi, potom čekaju Rad 19. oktobra, a tri dana kasnije igraju u Londonu protiv Totenhema u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here