Bore se za vlast preko Nikolića?!

0

Vladimir Volkov je bar privremeno vratio mir u Humsku posle pobede (3:1) na startu Superlige!
Eliminicija od Ludogoreca i te kako se osetila u igri crno-belih protiv Voždovca, ali je uticala i na neke spoljne faktore, jer utisak je da postoji grupa ljudi oko Partizana koja se silno obradovala porazu od Bugara?! Predsednik Dragan Đurić bez dileme vodi klub u propast, ali pojedinci mu "pomažu" da do toga dođe u što skorije vreme.
Jedino na taj način mogu da se protumače uvrede na račun trenera Marka Nikolića na Vračaru. Pre samo 20 dana isti čovek doživeo je ovacije, a sada su "navijači" proglasili rat iz samo njima znanih razloga. Čudno je da se to dešava pošto su pojedini bivši čelnici Partizana dan posle utakmice sa Ludogorecom brže-bolje izašli pred medije sa izjavama kako Nikolić nije trener za Partizan!

VOLKOV: Pobeda za
sve koji vole Partizan
Vladimir Volkov je pre odlučujućeg gola imao dve sjajne šanse, ali je mrežu rivala pogodio iz najteže situacije.
– Gol posvećujem svim ljudima koji mnogo vole Partizan – kaže Volkov. – Igrali smo jaku i tešku utakmicu, a sami sebe smo doveli u takvu situaciju. Na sreću, sve se dobro završilo.

antrfile

Debakl Nefčija
Fudbaleri Nefčija, koji će se sa Partizanom boriti za plasman u Ligu Evrope, očajno su otpočeli novu sezonu u azerbejdžanskom prvenstvu, izgubivši na gostovanju Arazu sa 3:0.
Nefči je sezonu počeo bez Saše Stamenkovića na golu, a igrali su Emil Balajev, Denis Silva, Elšan Abdulaev (Mirabdula Abasov od 90.), Nijat Gurbanov (Javid Mukhtarzade od 67.), Mirhusein Sejidov, Samir Masimov, Ruslan Gurbanov, Javid I. Mamverdijev, Magsad I. Sajev, Emin Mehtijev i Elvin Badalov.
Partizan će ugostiti Nefči 21. avgusta na stadionu u Humskoj, a revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope biće odigran u Azerbejdžanu sedam dana kasnije.

S druge strane, i aktuelnoj upravi na čelu sa Đurićem apsolutno odgovora da se Nikolić proglasi dežurnim krivcem, jer po našim saznanjima nemaju nameru da krajem godine napuste klub.
Slična situacija bila je i pre dve sezone kad je Vladimir Vermezović predvodio crno-bele, a hajka na trenera sa svih strana krenula je posle poraza u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Dakle, borba za vlast se u Humskoj vodi preko trenera!
Čini se da će Nikolić teško izdržati pritisak sa kojim se suočava, što će se verovatno odraziti i na rezultate, ali Đurića i njegovu opoziciju Partizana najmanje i interesuje!
– To su stvari koje su sastavni deo ovog posla – ne želi Nikolić da produbljuje temu. – U našoj zemlji se mnogo toga gleda kroz crne naočare, deo gledalaca dolazi na stadion da leči svoje frustracije. To je, naravno, njihovo pravo, platili su ulaznicu, kartu.
Koja reč o fudbalu… Partizan je po teškom vremenu bio bolji, ali nije igrao kako ume. Ponovile su se slabosti sa meča protiv Ludogoreca, ali je stabilnost timu dao novajlija Branko Ilić, koji će biti veliko pojačanje. Uz to, malo je i sreća pogledala crno-bele, gol Volkova se retko ređa, mnogi napadači ne bi tako dobro zahvatili loptu kao levi bek crno-belih.
– Igrali smo tešku utakmicu, na teškom terenu, po teškom vremenu, bili ispražnjeni emotivno… Čestitke igračima Partizana. I to velike. Dali su tri gola, mnogo se trudili, mnogo želeli… Samo mi znamo u kakvim uslovima živimo i radimo i igračima nije lako. Najbolje to znam – zaključio je Nikolić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here