Bolestan Kalinić na sceni

0


Drugi deo predstave "Pevaj brate" ponovo je srušio sve rekorde gledanosti u Makedoniji. Urnebesna muzička komedija, ovoga puta posvećena Evrosongu, zatresla je Univerzalnu salu u Skoplju od burnih aplauza koje su zasluženo dobili Milan Kalinić, Andreja Milošević i Milan Vasić. Iako bolestan i sa visokom temperaturom Kalinić je stojički do kraja izdržao na sceni, a publika nije ni primetila da mu nije bilo dobro.
– Bio sam bolestan, ali sam izdržao. To je posao nas glumaca. Kada izađeš na scenu jednostavno zaboravljaš na sve probleme, pa i na bolest. Neki od mojih kolega su se pojavljivali na sceni i kada su imali smrtne slučajeve. Igrali su u komedijama i to niko nije primetio. Na scenu moraš izaći i kada ti se nešto desi, pa čak i da ne možeš da stojiš na nogama – rekao je Kalinić posle predstave. On ne krije da je zadovoljan kako ih je nakon tri godine pauze ponovo prihvatila makedonska publika.
S obzirom na uspeh koji su doživela prva dva dela predstave "Pevaj brate" on ne isključuje mogućnost da urade i treći nastavak.
– Ako osetimo potrebu i želju naroda da i dalje uživa u ovoj sagi koju radimo, zašto da ne. Već imamo ideju šta bi to moglo da bude – kaže Kalinić, ali ne otkriva detalje.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here