Vesti
NA OKUPU: Porodica Barbu sa decom

Vuki Barbu, samohranoj majci troje dece iz okoline Kovina opet je potrebna pomoć. Ona i njena deca su mnogo zahvalna anonimnim donatorima koji im pomažu u nevolji.

– Hoću svim dobrim ljudima da se zahvalim. Sada nam je pomoć ponovo potrebna. Takođe smo zahvalni vašoj redakciji, jer da nije vas u “Vestima” ne znam šta bismo radili. Dugujem veliku zahvalnost svima koji su nam pomogli da imamo “krov nad glavom”. Molim se za njih, svake nedelje, palim sveću za zdravlje svih koji nam pomažu. Bog ih blagoslovio – priča Vuka Barbu.

Objašnjava da pored Save (9) koji je kao beba operisan od tumora na mozgu i mora da ga vodi u Beograd na kontrole i da mu kupi lekove i pelene, ima još briga. Blizancima Dijani i Davoru (14) mora da obezbedi garderobu i obuću, ali i hranu.

Bolesna je i sama, a kaže da ne može da radi, ali ni da ostavi najmlađeg sina kome je potrebna posebna nega.

– Pijem lekove, trpim bolove, ćutim da ne bih decu uznemirila. Za njih živim i borim se da oni budu srećni. Zato molim sve dobre ljude koji su mi dosad pomogli oko krova i ostalog da mi pomognu. Molim od sveg srca pomoć – poručuje Vuka Barbu.

TEŠKO DETINJSTVO: Sava Barbu

Zahvalnost od srca

Dijana i Davor su, prema rečima brižne majke, od srca zahvalni svim donatorima i “Vestima”.

– Mami i nama potrebna je pomoć dobrih ljudi. Tužni smo što ne možemo ništa da kupimo, ali srećni što smo zajedno – kažu oni.

Imaju samo jednu želju, a to je da imaju kravu i svinje da bi imali od čega da žive.

– To bi nas mnogo usrećilo – kažu blizanci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here