Printscreen
Žika Jakšić

Prijateljstvo pevača Dejana Ćirkovića Ćire i producenta Žike Jakšića traje decenijama, ali jedan susret u muzičkom studiju ostavio je snažan trag na Ćirinu karijeru.

U nedavnom intervjuu, Ćira se prisetio trenutka kada ga je Žika, nakon samo 30 sekundi slušanja, izbacio iz studija, tvrdeći da pesma koju je snimio nije vredna pažnje.

Ćira koji se mučio da pronađe hit, ispričao je kako mu je Žikina iskrenost tada delovala kao hladan tuš. Iako je bio razočaran, kasnije je shvatio da mu je prijatelj zapravo učinio veliku uslugu.

– Nakon što mi je rekao da pesma nije za mene, bio sam zbunjen i nisam znao šta da radim. Ali, sutradan sam se vratio i razgovarao sa Sašom Popovićem, koji mi je pomogao da ispravim situaciju sa Žikom – priznao je Ćira i otkrio da je o njegovom tada problemu sa Žikom brujao ceo “Grand”.

Ubrzo nakon toga, Jakšić mu je predstavio pesmu “Fenomenalno”, za koju su prethodno odbili mnogi drugi izvođači.

– Na prvi pogled, mislila sam da je to dečija pesma, ali Žika me je ubedio da je otpevam i tako je počela moja priča sa ovim hitom – prisetio se Ćira.

Ova pesma je postala pravi hit na Grandovom festivalu, a Ćira nije mogao da veruje kada je čuo da je prošao u finale.

– Skočio sam do plafona od radosti – rekao je pevač za Grand, naglašavajući koliko mu je važna podrška prijatelja i iskreno mišljenje u muzičkoj karijeri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here