Bez žene na sceni

0

Uprkos brojnim obavezama oko snimanja serije "Urgentni centar", u kojoj glumi jednu od glavnih uloga, Ivan Bosiljčić (35) nastupiće 8. marta u Univerzalnoj sali u Skoplju. Biće ovo njegov prvi koncert pod imenom "Ljubav je samo reč" u Makedoniji.
– Moje muzičko-poetsko veče je koncipirano tako što sam kombinovao stihove sa evergrinima i ciganskom muzikom sa naših prostora, iz Rusije i celog sveta, i sa melodijama koje su obeležile muziku. To će biti veče po mom izboru i ukusu. Videćete kako se muzika Tošeta Proeskog slaže sa stihovima Arsena Dedića, kako umetnost može da sruši sve vremenske i geografske granice – rekao je Bosiljčić. Upitan da li će na koncertu nastupiti i njegova supruga Jelena Tomašević, on je rekao da će sigurno biti u publici, ali ne i na sceni.
– Do sada nismo nastupali zajedno. Znate, ja sam glumac koji peva, a ona je pevač prve klase i ne bi mi bilo baš svejedno da na sceni stanem pored nje. Kod kuće mi zajedno pevušimo, ali je scena nešto sasvim drugo i nisam siguran da sam spreman za tako nešto. Međutim, ko zna, može se i to desiti ako me ponesu emocije – rekao je poznati glumac.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here