Bes iskalili na Bokenhajmu

0

RASPOLOŽEN ZA GOLOVE: Semir Kujević
 

 

Posle neočekivanog poraza u prošlom kolu, crvenog kartona jednog od nosilaca igre Sandžaka, golmana Nurkovića i odsustva nekoliko standardnih prvotimaca, kao i rezervnog čuvara mreže Preljevića, zbog povrede i religioznih praznika, ni najveći optimisti se nisu nadali ovako visokoj pobedi.

 

KRAJSOBER LIGA

VFR Bokenhajm – SV FC Sandžak 4:7 (2:3)

FRANKFURT

Stadion: Bokenhajm.
Gledalaca: 120.
Strelci: Ibrahimović u 16. i 32, Kujević u 40. i 53, Mehmedović u 51, Omerović u 70. i Ličina u 74. minutu.
Kartona nije bilo.

SANDžAK: H. i M. Sejdović, Aginčić, Ziljkić, Kahrović, Mehmedović, Ličina, Ibrahimović, Kujević, Ionut (Omerović), Honsić (Hajdarević).

Pozicija na tabeli:
7. Sandžak 9 4 3 2 27:15 15

Ni početak nije mnogo obećavao. Bokenhajm je došao u vođstvo od 2:0 već u 6. minutu uz obilatu pomoć naše odbrane. Ipak, iskustvo naših fudbalera i prilično dobar travnati teren doprineli su da je šok trajao samo desetak minuta. U 16. i 32. minutu, Enis Ibrahimović je sa dva gola anulirao prednost Bokenhajma, a u 40. minutu Semir Kujević dovodi Sandžak u vođstvo od 3:2, pa se na odmor otišlo sa boljim raspoloženjem.

Sa novom taktikom i željom za uspehom Sandžak je posle samo šest minuta nastavka pogotkom Mirsena Mehmedovića povećao prednost na 4:2, a dva minuta kasnije se Kujević ponovo upisuje u listu strelaca i povećava na 5:2. Kratko opuštanje naše ekipe posle stečene velike prednosti iskoristili su domaći i rezultat smanjili na 5:3.

Ponovo je trebalo Sandžaklijama desetak minuta da uđu u gol fazu i u 70. minutu Elvedin Omerović se posle duže pauze upisuje u listu strelaca. Na sedmi pogodak za Sandžak se čekalo samo četiri minuta, a golgeter je bio Edin Ličina.

Konačan rezultat postavio je Bokenhajm u 85. minutu. Dodajmo da je utakmica bila fer, pa je protekla bez žutih i crvenih kartona, koje sudija nije ni imao kod sebe, kako je sam priznao po završetku meča.
 

Poraz od Rodelhajma

Pre trijumfa u 9. kolu SV FC Sandžak je izgubio kao domaćin od 1. FC Rodelhajma sa 3:1 (1:0). Drugi poraz Sandžaka ove sezone je predstavljalo najveće iznenađene kola ako se zna da je 1. FC Rodelhajm ekipa koja se nalazila na pretposlednjem mestu. Jedini pogodak za naš tim postigao je Muljan Sejdović u 82. minutu i to u trenucima kada je rival već vodio sa 2:0. Da zlo bude veće crveni karton je već u uvodnim minutima zaradio golman Nurković zbog igranja rukom van 16 metara.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here