pixabay.com
Bela kuća

Produbljivanje veza između Rusije i Severne Koreje trebalo bi sve da zabrinjava, izjavila je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer.

– Produbljivanje saradnje između Rusije i Severne Koreje je trend koji bi u velikoj meri trebalo da brine sve koji su zainteresovani za održavanje mira i stabilnosti na Korejskom poluostrvu, održavanje režima globalne neproliferacije u skladu sa rezolucijama UN i podržavanje naroda Ukrajine koji brani svoju slobodu i nezavisnost – rekla je Žan-Pjer na konferenciji za medije upitana da prokomentariše posetu ruskog predsednika Vladimira Putina Pjongjangu.

Kako je navela, Vašington odavno na to upozorava.

Ona je dodala da Sjedinjene Američke Države očekuju da će ruski predsednik preneti vlastima Severne Koreje tezu da za rešavanje problema Korejskog poluostrva nema alternative političkim i diplomatskim sredstvima.

– Nadamo se da će Putin preneti ovu poruku Kimu (Džong Unu) tokom njihovog razgovora – rekla je ona.

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u dvodnevnu posetu Pjongjangu. Putina je na aerodromu dočekao severnokorejski lider Kim Džong Un.

5 COMMENTS

  1. А зашто.Па ви приморавате и бомбардујете друге да уђу у нато.

  2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA I SRBIJA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

    • samo budali i mtrvom ne moze da se objasni u kom su stanju… ziveo Maki, budale celog sveta su ocito ujedinjene?!

      • ZBOG TOGA ZLATNA MILIJARDA PRAVIH LJUDI I JESTE ZLATNA MILIJARDA. SKORO SEDAM MILIJARDI UJEDINJENI A TI IH NAZVAO “BUDA.E” I VEROVATNO UVREDIO A ONI SE NE OSEĆAJU TAKO. HEHEHE..

  3. А ВИ РАТОВЕ ПРОИЗВОДИТЕ ШИРОМ СВЈЕТА
    И ОРУЖИЈЕ ПРОДАЈЕТЕ
    ОТИМАТЕ НАФТУ, РУДНА БОГАСТВА
    ЗАР НЕ???

    ЗАБРИНУТ ЈЕ СВИЈЕТ ЗБОГ ТАКВЕ америке

    🇷🇺☦️🇷🇺

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here