B92: Tužićemo Lukića i Đurića!

0

Čelnici fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda, Dragan Đurić i Vladan Lukić, pozivajući se na "milione navijača", odbili su da preuzmu odgovornost za pretnje ubistvom novinarki RTV B92 Brankici Stanković upućene sa stadionskih tribina, ocenjuje B92.

"I ranije smo umeli da pokažemo da na pritiske i pretnje ne reagujemo tako što bi zatvarali oči pred istinom i od javnosti skrivali ono što javnost ima pravo da zna", napominje RTV B92 u saopštenju.

Protiv potpisnika ćemo pokrenuti sudske postupke zbog lažne optužbe za vođenje naručene kampanje, najavljuje RTV B92, a njihovo saopštenje učvršćuje nas u uverenju da čelnici fudbalskih klubova nisu u sukobu sa nama, već sa vremenom u kome žive.

 

Ostaje nejasno zbog čega uprave FK Crvena zvezda i FK Partizan, i pored svih objavljenih informacija na osnovu zvaničnih podataka, uporno tvrde da je u pitanju napad na sport i sve navijače i pored toga što su objavljena imena, ali i fotografije pojedinaca, ukazuje RTV B92 i najavljuje da će nastaviti da se bavi ovom temom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here