Avioni iz Beograda poleteli za Nemačku

0

 

"Lufthansa" je u jutarnjim časovima, posle tri dana pauze, obavila dva leta, za Minhen u 06:27 i Frankfurt u 06:43 sati, na taj način prebacujući svoja dva aviona koja su tri dana privremeno bila parkirana na beogradskom aerodromu, navedeno je u saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla".

 

Vazdušni saobraćaj tokom današnjeg dana sa Aerodroma "Nikola Tesla" biće obnovljen u većoj meri nego što je to bilo juče, a očekuje se da oko 75 odsto letova predviđenih redovnim redom letenja bude obavljeno.

 

Do sada su otkazani letovi "Britiš ervejza" za London, "ER Fransa" za Pariz, LOT-a za Varšavu, kao i letovi "Lufthanse" za Frankfurt u 13:50 i Minhen u 13:00 i 17:00 časova. "JAT ervejz" je otkazao svoje današnje letove za Štutgart, Kopenhagen i Pariz, dok je let za London koji je bio predviđen za 10:35 dobio novo predviđeno vreme poletanja u 16:55 časova.

Već tokom jučerašnjeg dana, iz Beograda je u potpunosti obnovljen saobraćaj sa Crnom Gorom, Austrijom, Grčkom, Rusijom, Turskom i južnom Italijom (Rim). Od sinoć je u potpunosti obnovljen saobraćaj sa Češkom, a očekuje se da tokom dana bude obnovljen i sa Mađarskom, Rumunijom i Španijom. Takođe je tokom dana moguće obnavljanje saobraćaja i sa Švajcarskom.

 

Aerodrom "Nikola Tesla" će sledeće saopštenje izdati u 12 časova sa svim novim informacijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here