Tanjug/AP
Donald Tramp

Na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa pucano je na mitingu u Pensilvaniji. Metak ga je pogodio u uho, i on je nakon par sati napustio bolnicu. Napadač i još jedna osoba su mrtvi, a još dve osobe su u teškom stanju.

Tajna služba je navela da je napadač ispalio više hitaca iz poluautomatske puške, sa “uzvišene pozicije”, izvan mesta gde se održavao skup. Očevici kažu da je bio na krovu obližnje zgrade, a analiza CNN pokazuje da se nalazio na samo 120 do 150 metara od Trampa.

Nakon što se čuo pucanj, Tramp je pao na zemlju i prekrili su ga agenti Tajne službe. Obezbeđenje ga je podiglo i imao je krv na licu.

Tramp je potom odveden u vozilo i evakuisan sa lica mesta. Incident se dogodio nekoliko trenutaka nakon što je izašao na binu na mitingu.

Novinari koji su bili na mitingu su rekli da su čuli „seriju glasnih eksplozija ili glasnih praska“ pre nego što su agenti Tajne službe pojurili ka Trampu i izveli ga.

Video možete pogledati OVDE.

3 COMMENTS

  1. Nemoj da pominjes CNN. CNN je pokusao da proda pricu da je Trump pao pa su ga izveli sa bine. Posle promenili izvestaj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here