pixabay.com

Mnogi astrolozi smatraju da horoskop u velikoj meri oblikuje naš ljubavni život.

Ako ste se ikada zapitali zašto ste vi i vaš partner odmah ‘kliknuli’ ili zašto vam se ponavljaju iste situacije u vezama, trebate proveriti kako horoskopski znak oblikuje vaš ljubavni život.

Ovan

Hrabar i strastven, Ovnovi uranjaju u ljubav naglavačke. Obožavaju uzbuđenje i avanture, zato vole da isprobavaju nove stvari i teško će biti zadovoljni s nekim ko im to ne pruža.

Bik

Bikovi su najverniji znakovi Zodijaka. Vole stabilnost i komfornost u vezi, a kad vole, često to i pokazuju gestovima. Pružaju partneru beskrajnu sigurnost.

Blizanci

Svojom brzopletošću i razigranom prirodom, Blizanci donose zabavu i spontanost u svoje odnose. Vole duge razgovore i mentalnu stimulaciju. Vole da zasmejavaju svog partnera i traže dobar smisao za humor.

Rak

Duboko emotivan i brižan, Rak je vrlo intuitivan i često prepoznaje partnerove potrebe, pre nego ih oni izgovore. Veza s Rakom je kao veliki zagrljaj, ako im je jako stalo, bićete obasipani ljubavlju.

Lav

Lavovi su kraljevi i kraljice, a tu energiju donose u svoje veze. Darežljivi su, nežni i vole biti obožavani. Vole pokazivati svog partnera i hvaliti se njime. Ako ste s Lavom, očekujte biti uzdignuti u nebesa.

Devica

One su praktične i orijentirane na detalje, često pokazuju svoju ljubav pomažući i čineći stvari za partnera. Primećuju male stvari i žele učiniti partnerov život boljim. Njihova ljubav je tiha, ali izuzetno jaka.

Vaga

Vage vole ravnotežu i harmoniju. Oni su prirodni romantičari i odlični komunikatori, uvek nastoje osigurati mirnu vezu, bez razmirica, poput bajke.

Škorpija

Intenzivne Škorpije vole svim svojim srcem. One žude za dubokom povezanošću s partnerom i lojalne su do kraja. One će uvek biti uz vas. Partneru pružaju uzbuđenje u ljubavi.

Strelac

Avanturističkog duha, Strelcu je potreban partner koji ga neće kočiti i koji će moći da ga prati. Cene odanost i samostalnost, a to čini njihove veze uzbudljivim i postojanim.

Jarac

Jarčevi su prizemni i ambiciozni, a ljubavi često pristupaju s ozbiljnim i praktičnim načinom razmišljanja. Na njih se možete osloniti i oni se trude da izgrade snažne temelje za svoje veze. S Jarcem znate da je tu da ostane.

Vodolija

Neobični i nekonvencionalne Vodolije donose jedinstvenu perspektivu ljubavi. Vole slobodu i nezavisnost, ali vole pažnju i često partneru priređuju nešto neočekivano. Njihova ljubav je neobična i puna iznenađenja.

Ribe

Ribe su pesnici Zodijaka. Sanjivi i saosećajni, vole snažno i imaju jaku empatiju. Vole nekakvu magičnu povezanost s partnerom, a veza s njima je kao san koji se ostvario.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here