Arau: “Nebeska sila” opijena u baru

0

Već u jutarnjim satima "na prozivku" predsednika Željka Stojanovića javili su se radne grupe koje su nazdravili "šumadijskim čajem", a potom su pristizale ekipe koje su bili bliže glavnom gradu kantona Aragu. Uhodani mehanizam turnira, koji je medju najboljima u "zemlji sireva i čokolade", od prvog minuta je počeo da funkcioniše kao švajcarski sat na srpski način.
 

Profesionalne sudije Druge lige Nikola Tomić i Boro Cvijanović su pre početka svakog meča pitali igrače da li su pročitali Pravilnik turnira, koji je "skuvan" u kuhinji braće Lazarević, Nebojše i Miloša.

Finalisti "Džil bar" i "Nebeska sila"

 

Hvala svima

 

Predsednik Mladosti Željko Stojanović se na kraju turnira zahvalio svim učesnicima. Posebno je istaknut značaj medijskog pokrovitelja i sponzora pehara za tri prva mesta, najboljeg fudbalera i fer-plej, najtiražnijeg lista dijaspore "Vesti".

 

I, po onoj narodnoj "treba znati curi prići" za vreme svih 90 odigranih utakmica nije bilo narušavanja Pravilnika, a ono što je prilikom dodela nagrada naglasio predsednik Stojanović da je bilo bitno učestvovati, ali i da je posebna sreća što nije bilo povredjenih aktera ove predivne fudbalske priredbe.
 

Omanuli su gledaoci, tako da blagajnici Vlado Gligić i Dušan Pavlović naučeni iz ranih godina da još dok traje turnir saopšte kako su premašili 20.000 franka, ovoga puta nisu imali sa čim da se pohvale, jer je zarada dosta manja.

Veterani Mladosti: Mirko Djordjević, Radovan Šmitran, Veljko Vujić i Vid Kitić

 

"Nama je uvek lepo, pošto je sama činjenica da učestvuje preko 200 mladih fudbalera iz 16 nacija ovog "šarenog sveta" je posebna lepota", rekoše veterani Mladosti, Mirko Djordjević, Radovan Šmitran, Veljko Vujić i Vid Kitić.

 

Svi kod Republike Srpske

 

Republika Srpska poziva ekipe da se prijave na tradicionalni turnir 5. decembra u Šlirenu. Nagrade su novčane i pehari. Prijave timova kod Ljube Nikolića Zmaja na broj telefona 079/ 207 61 92.

 

"Dolazim pet godina na turnir Mladosti i uvek je bilo sjajno. Pri tom mislim na kvalitetne ekipe, nagrade i profesionalno sudjenje", reče najbolji igrač Roberto Masimo iz pobedničkog tima, a najbolji golman Dragoslav Lapčević je dodao kako će svoj pehar pokloniti devojci Maji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here