Arapin prebio Srpkinju

0

Pred sudom u Dubaiju Srpkinja S. B. (28) svedočila je kako je prošle godine kidnapovao i pretukao Kanzas S. (28), carinski inspektor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Devojka radi u tamošnjoj računarskoj kompaniji, a preživela je traumu pošto je pristala da sa Kanzasom S. izađe na večeru. Na Kanzasov predlog parkirala je automobil i prešla u njegov. Večerali su u hotelu, a Kanzas je sve vreme pio.
Kad su oko 23 sata napustili restoran, devojka je Kanzasa zamolila da je odveze do njenih kola, ali je on krenuo u suprotni kraj grada.

Ambasada nema pojma
Iz Ministarstva spoljnih poslova kažu da je Ambasada Republike Srbije u Abu Dabiju sa slučajem S. B. upoznata iz dnevnih novina u UAE.
– Ambasadi se za pomoć nije obraćala nijedna državljanka Srbije, ali nastojimo da u kontaktu sa nadležnima u Dubaiju pružimo konzularnu pomoć našoj državljanki – naveli su iz ministarstva.

Rekla mu je da idu pogrešnim putem, ali nije reagovao. Onda ga je zamolila da zaustavi kola da bi izašla, ali je Kanzas S. ubrzao. Tada je otvorila vrata i htela da iskoči iz kola u pokretu. Međutim, uspeo je da je spreči da iskoči.
Prema njenim rečima, Kanzas se tada razgoropadio i počeo da je udara.
– Opalio mi je nekoliko šamara i udarao me po glavi i telu. Borila sam se s njim i nekako uspela da drugi put otvorim vrata i da izbacim noge. Tada me je uhvatio za kosu i vratio unutra. Toliko me je jako počupao da mi je otpalo nekoliko pramenova – uznemireno je devojka pričala sudijama.
Ona je uspela da se spase od pijanog nasilnika kad su došli do raskrsnice u kojoj je morao da uspori. Tek je iz trećeg pokušaja uspela da iskočim iz auta.
– Na sreću, ugledala sam taksi i odmah sam rekla taksisti da me vozi u policiju. Dala sam policajcima registarski broj njegovih kola, pa su ga ubrzo uhapsili – završila je svedočenje S. B.
Kanzas S. nije se pojavio pred sudom navodno zbog bolesti, pa je njegovo saslušanje odloženo za 17. juli. On se u policiji branio da je sprečavao S. B. da napusti kola u pokretu kako se ne bi povredila. Rekao je da joj je slučajno povredio usnu dok je pokušavao da uzme svoj mobilni telefon od devojke.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here