Apeli od Lime do Kasandre

0

 

Pokrenuo lavinu reagovanja: Novak Đoković sa fanomima na turniru u Rimu
 

Tragedija u Srbiji i Bosni odjeknula je širom sveta, a apelu da se pomogne unesrećenom stanovništvu, između ostalih, pridružila se i možda bivša supruga Marka Jarića, brazilska lepotica i top-model Adrijana Lima.
Prelepa manekenka se pozvala na Fondaciju Novaka Đokovića i uputila apel za spas Srbije. Manekenka je na svom nalogu na Tviteru pozvala sve da pruže pomoć.
"Molim vas, pomozite žrtvama poplave u Srbiji sa Fondacijom Novaka Đokovića. Svaka pomoć je dobrodošla", napisala je Adrijana.

Humani kuvar: Rudolf van Vin

Venecuelanska glumica Koraima Tores, koja je svojevremeno kao Kasandra iz istoimene serije bila najveća ljubimica srpskih gledalaca, na svom Tviter profilu je poručila da se moli za Srbiju pogođenu poplavama.
Sa telenovelom "Kasandra" počela je pomama Srba za sapunicama, a Toresova i njen kolega iz serije Henri Soto su krajem devedesetih gostovali u Srbiji i izazvali nezapamćeno interesovanje.
Popularni muzičar Bili Ajdol, koji će koncert u Beogradu održati 25. juna na Kalemegdanu u okviru novog izdanja Calling festivala, preko Tvitera poručio je svojim fanovima da će deo svoje zarade proslediti u humanitarne svrhe.
"Sviram uskoro u Beogradu i doniraću deo novca zarađen te noći dobrotvornom fondu, nadam se da će to makar malo pomoći", napisao je slavni roker.

Bili Ajdol

Podršku i poziv za pomoć stanovništvu pogođenom u poplavama u Srbiji uputili su ranije putem društvenih mreža britanski pevač Džejms Blant i pisac Toni Parsons.
Poznati britanski pisac, koga je kod nas prevela Laguna, postavio je na svoj Tviter nalog fotografije iz poplavljenih područja u Srbiji i BiH, kao i brojeve žiro računa na koje može da se uplati pomoć.
"Mislima sam uz mnogo mojih prijatelja koje imam u Srbiji, koji pate u ovom teškom trenutku", napisao je Parsons, koji je više puta boravio u Srbiji.
Blant, koji je devedesetih godina služio na Kosovu u okviru međunarodnih vojnih snaga, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa brojem žiro računa na koji se može uplatiti pomoć ljudima koji su ugroženi poplavama.
 

 

 

 

MAD festival
Poziv na pomoć preko svog Fejsbuk naloga uputila je i Nene Čeri, koja će biti naša gošća na MAD in Belgrade festivalu. Povodom vanredne situacije, organizatori festivala najavili su da će sav prihod od ulaznica za prvi festivalski dan uplatiti na račun za pomoć nastradalima u poplavama.

 

 

Podrška iz Holivuda
Najpoznatiji kuvar iz Holandije i zvezda televizijskog kanala 24Kitchen Rudolf van Vin stigao je u Srbiju kako bi dao svoj doprinos u pružanju pomoći stanovništvu ugroženom poplavama.
On je planirao da zajedno sa kuvarima hotela Slavija spremi večeru za oko 400 majki sa decom koje su tamo smeštene nakon evakuacije iz poplavljenih područja.
Takođe, zvezda serije "Las Vegas" Džoš Duhamel napisao je na svom Tviter nalogu da se moli za sve ljude ugrožene poplavama u Srbiji i Bosni.
"Poplave su užasne!", dodao je glumac.
Ovo nije prvi put da se Duhamel obraća srpskom narodu. To je već jednom učinio kada je čestitao Dan državnosti Srbije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here