EPA-EFE/NEIL HALL

Lanac supermarketa Aldi, koji prema zvaničnim podacima iz istraživanja organizacije Choice i ove godine ima najpovoljnije cene prehrambenih proizvoda, odlučio je da uđe na područje tradicionalnih turističkih kompanija. Prošle srede je ova kompanija pokrenula svoj novi biznis – široku ponudu putovanja za odmor.

Aldi Holdings nudi klijentima niz kratkih odmora, krstarenja i aranžmana za putovanja do australijskih i međunarodnih destinacija. Popularna kompanija čije je sedište u Nemačkoj, smatra da će putnici iz Australije moći da uživaju u dodatnim ugođajima kako bi im odmori bili prijatniji i privlačniji. To se odnosi na sobe boljeg kvaliteta ili na odmore prilagođene klijentu ili specijalne letove.

Direktor Aldi grupe za Australiju Rodni Belek je rekao da novi poduhvat, prvi za brend sa tržišta australijskih supermarketa, nudi putnicima niz ponuda, od vrhunskih do najnižih cena.

– Uzbuđeni smo što krećemo u novom pravcu kako bismo planiranje i rezervaciju odmora učinili prijatnijim iskustvom za Australijance i na naš prepoznatljivi, dobar drugačiji način sa Aldi holdingsom. Ova usluga otkriće neverovatnu vrednost i pomoći svim vrstama putnika da ostvare zaista nezaboravna iskustva – istakao je Belek.

Slično Aldijevim specijalnim kupovinama dvaput nedeljno, postojaće ograničen broj ekskluzivnih prazničnih ponuda.

Rajan Tomas, izvršni direktor partnerske kompanije Ignite Travel, je rekao da mnogi Australijanci biraju odmor blizu kuće, dok je obezbeđen i rekordan broj međunarodnih krstarenja.

– Kupci Aldija mogu da očekuju neverovatne uštede sa ovim ekskluzivno odabranim paketima za odmor, uključujući letove, lokalna iskustva i još mnogo toga. Uzbuđeni smo zbog budućnosti našeg partnerstva s Aldijem – naglasio je Tomas.

Ujedno je rekao da se ova putovanja mogu rezervisati putem interneta ili preko Aldijevog namenskog prodajnog centra.

Kventin Long, iz australijskog magazina Traveler, smatra da bi ovaj potez trebalo da ponudi turistima veću konkurenciju i niže cene. Očekuje i da će tradicionalne kompanije pažljivo pratiti Aldi.

– Dve kompanije za koje mislim da će ovo najpažljivije posmatrati su verovatno Luxury Escapes i TripAdvisor. Ovo je apsolutno u njihovom domenu i biće im veoma konkurentno – ocenio je Long.

Ponuda krstarenja

Među ponudama koje su dostupne su sedam noćenja na Puketu, tajlandskom ostrvu, od 599 dolara po osobi u dvokrevetnoj sobi, kao i pet noćenja u Daydream Island Resortu, u Vitsandejsu, od 899 dolara po osobi.

Ljubitelji krstarenja mogu da uživaju u 14-dnevnom Celebrity X kruzu oko Japana, po ceni od 4.990 dolara, ili devet noći na krstarenju Royal Caribbean Cruise na Pacifičkim ostrvima od 1.499 dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here