Albanci Mevlina živog spalili

0

Tek nakon nekoliko dana KPS i Euleks su dobili informaciju da su osumnjičeni viđani na brdu iznad Obilića

Prema informacijama Euleksa, Mevlin je ubijen, a dve osobe za koje se sumnja da su ga ubile su uhapšene. Reč je o stravičnom zločinu. Nesrećni mladić je najpre tupim predmetima onesvešćen, potom zapaljen, a onda zakopan na brdu iznad Obilića gde je pronađeno telo u ranama i fazi raspadanja.

 

Brane se ćutanjem

Uhapšena devojka, njen brat i drug pritvoreni su i brane se ćutanjem. Advokat devojke i njenog brata Asdren Hodža izjavio je da još ne zna da li će oni progovoriti. On se nada da će bar devojka koja je puno volela Mevlina i kojoj je rodbina branila da se viđa sa njim, ipak progovoriti.

Porodica ubijenog zna da je Mevlin imao maloletnu devojku, Albanku iz Obilića, sa kojom je već dugo bio u vezi. Svakodnevno su se čuli telefonom, dopisivali mejlovima, a Mevlin je zbog nje bar po dva puta nedeljno išao u Obilić.

– Otišao je 10. oktobra i više se nije vratio, na telefon se nije javljao. Odmah smo obavestili Euleks policiju i ukazali im na njegovu vezu sa nama nepoznatom Albankom. Znali smo i da se njena porodica protivi njihovoj vezi. Ona je brzo pronađena, privedena je i dugo saslušavana, ali je samo ćutala. U njenom telefonu i kompjuteru nije bilo kontakata sa Mevlinom – kaže brat ubijenog.

Međutim, kada je Kosovska policija iz Telekoma dobila listinge videlo se da su Albanka i Novopazarac intenzivno komunicirali, a da je ona iz svog telefona i kompjutera izbrisala sve kontakte sa njim. Odmah su privedeni njen brat i drug koji su tvrdili da ne poznaju nikoga iz Novog Pazara, pa nije bilo dokaza za hapšenje.

Tek nakon nekoliko dana KPS i Euleks su dobili informaciju da su osumnjičeni viđani na brdu iznad Obilića. Pretraživanjem terena pronađeno je mesto gde je Mevlin zakopan. Urađena je i obdukcija u Prištini i očekuju informacije kako je ubijen i konačan izveštaj da li je živ zapaljen. Ostaje i pitanje da li je njegova devojka znala za zločin i da li je učestvovala u ubistvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here