Ajde, Luka, nisi na izletu!

0

 

Nikome se ne gleda kroz prste: Trener Crvene Zvezde Nenad Lalatović na treningu

Posle istorijskog starta i četiri vezane pobede bez primljenog gola, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dao je igračima dva slobodna dana, ali ih je onda na jutarnjem treningu dobro "nagazio". Na meniju je bila igra na skraćenom prostoru i istrčavanje deonica. Mada je imao nekompletan tim, Lalatović je energično vodio trening. Posebno je u jednom trenutku iskritikovao mladog Luku Jovića, nezadovoljan njegovim kretanjem.
– Ajde, Luka, sine, pomeri se. Nisi pretrčao sto metara, nisi na izletu – govorio je Lalatović, koji je kasnije rukama mladom napadaču pokazivao kako treba da se kreće.
Morali su crveno-beli da se pomire i sa serijom za fudbalere omraženih deonica. Trčanje je najteže palo novajliji Aleksandru Kataiju.
– Ajde, Sale, sad pokaži karakter. Kad je najteže izdrži. Tako je, majstore. Idemo poslednja – hrabrio ga je Lalatović, koji je izabrao kojih će 18 igrača povesti na prijateljski meč sa Spartakom u Moskvi.
Zbog povreda neće putovati Darko Lazović, Nikola Mijailović i Vukan Savićević, a u timu neće biti ni U21 reprezentativaca Predraga Rajkovića, Marka Petkovića, Aleksandra Kovačevića i Bogdana Planića, te Makedonca Danijela Avramovskog i Crnogorca Sava Pavićevića.
Duel sa Spartakom, upriličen povodom otvaranja novog stadiona moskovskog velikana, igra se u petak, a direktan prenos obezbedila je televizija Arena.
 

Mihajlović još nema klub
Na treningu Crvene zvezde još jedno poznato lice – Stefan Mihajlović. Talentovani napadač još nije pronašao novi klub, pa će trenirati sa doskorašnjim saigračama dok ne dobije angažman.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here