Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.01.2018.
13:13
Vestionline A

Proročanstvo Baba Vange: U svetu će se dogoditi tri velika preokreta!

Svake godine u gotovo svim svetskim medijima može da se pročita šta nas očekuje što se tiče politike, ali i prirodnih katastrofa. Još uvek su aktuelna predviđanja koja je izrekla čuvena Baba Vanga. Ona je poznata širom regiona, ali i sveta, a mnoga njena velika predviđanja su se čak i ostvarila.

youtube.com/Top 10 Adria
Mnoga njena predviđanja su se već ostvarila: Baba Vanga

Za 2018. godine Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje. To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo.

Ko je Baba Vanga?

Vangelija Dimitrova, devojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Detinjstvo je provela u siromaštvu i bedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja devojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

Krajem 1923. godine njena porodica se seli u strumičko Novo Selo. Sa navršenih 12 godina, život ove devojčice promenio se iz korena. Jednog dana, dok se sa braćom igrala blizu kuće, jak vetar ju je podigao u vazduh, a potom vukao po zemlji. Meštani su je pronašli nekoliko metara dalje zatrpanu prašinom i kamenjem i očima punim peska. Od tog čudnog događaja je oslepela, a kasnije je otkrila da poseduje dar proricanja.

Predviđanja baba Vange su zapisivali njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Vanga je predvidela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, početak pogoršavanja ekološke situacije na našoj planeti.

Vangelija Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online