Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 24.05.2014.
13:24
menshealth.rs A

Želite da je zadržite pored sebe? Morate biti malo sebični

Pristojnost i uljudnost jesu karakterne vrline, ali ti kvaliteti mogu da oteraju partnera. Američka studija je pokazala kako muškarci koji su u maloj meri sebični, bezosećajni i egocentrični bolje prolaze od dobrica. Jer dobrice su “dosadne”.

Pristojnost i uljudnost jesu karakterne vrline, ali ti kvaliteti mogu da oteraju partnera
 

U većini slučajeva “budi dobar” saveti su korisni, jer društvo ne bi funkcionisalo bez obzirnosti, tolerancije i poštovanja. Ali preterana pristojnost u očima mnogih znak je slabosti, a one koji su slabi okolina je sklona da iskoristi. U ljubavnim odnosima, kao i inače, škodljivo je biti prekomerno obziran, uslužan i nesebičan.

KOMPLIMENTE TREBA DELITI SA MEROM
Zvuči li laskanje neiskreno - ne valja. Zvuči li iskreno - opet ne valja. Kažete li joj da vam se sviđa baš u svakoj situaciji, pa i ako je sama svesna da je neuredna ili izmorena, pomisliće da nemate kriterijum. Dakle, delite joj komplimente, ali smisleno i u intervalima, da dobiju na važnosti. Ponekad umesto komplimenta podarite podršku ili utehu, jer to zvuči manje dodvornički.

PREVIŠE ZANIMANJA
Naravno da je partneru drago ako znate šta studira ili radi, omiljene hobije, umetnike ili jela, ali ako bdijete i puno propitkujete popećete joj se na glavu. Žene vole nezavisne muškarce s vlastitim ambicijama.


IZBEGAVANJE KRITIKA NIJE OBZIRNOST
Suzdržavanje od prigovaranja i deljenja lekcija je super. Toga se naslušala u detinjstvu i ne treba joj dodatni tata ili razredni. Međutim, svako ponekad greši i nije na odmet na to ukazati. Prelaženje preko njenih mogućih “kikseva” nije obzirnost, nego beskičmenjaštvo. Uoči li ona da se ni njoj ni drugima ne suprotstavljate, mogla bi da poželi i sama da vas iskoristi ili napusti.

POŠTOVANJE MOŽE DA ŠKODI
Lepi maniri i poštovanje odvešće vas daleko. Žene zaslužuju respekt, ali ponegde višak poštovanja može da škodi. U seksualnosti žena ceni spontanost, strastvenost i dozu avanturizma. Možda priželjkuje i poneku prostotu.

POVEZANE VESTI

Subota 24.05.2014. 13:37
Lalala imam jednu pesmu..♫.... za sve lepe zene bolje sada sednite i uzivajte....♫.....pogledam te duboko u oci...♫....znam da me volis zbog moje ogromne moci.....♫......u svakom smislu mene se ti svidjas al najvise tvoje telo znam da ce mi ga dat.......♫.......tvoje ogromne grudi mocno moje oci mesa a tvoje zadnjice mene se sve tresa.......♫......da mi je samo jedno 2-3 sata da ti pokazem ogromnoga zmaja........♫.....imas da uzivas to ti garantujem svaki lusuz sto pozelis da ti ko carobnjak ispunjujem.......♫.......al nesto na kraj da ti reci....♫......neces ni ti dugo ko tvoje drugariceeeeeeeeee....♫......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online