Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 07.03.2012.
19:12
Smedia A

Pogledajte najbizarnije dečje crteže

Ako već ne umete da razgovarate sa svojom decom, zavirite među njihove žvrljotine – možda u njima ima nešto i o vama

Goker je nedavno objavio kolekciju užasavajućih dečjih crteža kroz koje se jasno vidi da deca koja su ih napravila pate od nekakvog oblika sociopatije. Mada, ruku na srce, ima tu i simpatičnih "umetničkih dela".

Crtež koji je pokrenuo ceo niz događaja je onaj koji je davno napravio tada šestogodišnji Džoi, mlađi brat Gokerove novinarke. On zapravo predstavlja ilustrovano pismo ocu sa naslovom "Ćao tata, kako ti je u paklu?" i nastao je kada je Džoija otac kaznio za nešto što je skrivio oteravši ga u sobu.

"Džoi sada ima 19 godina i sa njim je sve u redu", kaže Ema Karmajkl, njegova sestra.

Eron je dostavio svoj crtež na kom su prikazani muškarac i žena koji se svađaju. On viče "Umukni!", a ona se guši u suzama.

Jedna čitateljka dostavila je crtež koji je njena mala sestra napravila kada je ova odlazila na put. Crtež prikazuje mlađu sestru kako neutešnom plače nad grobom starije sestre.

Erik je dostavio crtež koji je fotografisao na jednoj njujorškoj izložbi dečjih radova. On prikazuje veselog dečaka iznad kog se nalazi ogroman natpis „UNIŠTI“.

Džejmijev petogodišnji sin izrazio je želju da sam napiše zahvalnicu jdnom svom drugu pa je tako umesto Thank You (Hvala ti) napisao Fak You (iako je nepravilno napisano, svi znamo šta to znači).

Karlin je dostavila svoj crtež koji je napravila kada je imala osam godina. On prikazuje Frankenštajnovu sahranu kojim je, iz sada nepoznatih razloga, kao dete bila opsednuta.

Jedna čitateljka je dostavila papir na kom je napisala „Ubiću te“ i predala ga svojoj majci kada je imala devet godina. Iz napoznatih razloga, majka još uvek čuva ovo "remek delo".

Na Lindinom crtežu piše "Ako Aleks bude opet vozio bicikl evo šta će se desiti“, a crtež nevešto, ali jasno prikazuje dečaka koji leži mrtav na ulici.

Sandra je dostavila crtež svog sedmogodišnjeg sina koji prikazuje vevericu koja pištoljem ubija čoveka, a na njemu piše "Kraj ljudske rase“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.03.2012. 07:26
Ovo se dešava zato što roditelji nemaju vremena da sednu i crtaju sa svojom deco, umesto toga za kaznu ih zatvore same u sobu. Tada se začude ako dete napiše-Ubiću te.
Četvrtak 08.03.2012. 00:24
i naravno to su sve americka deca
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online