Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.08.2018.
23:33
Vestionline, Tanjug A

Tramp: Autorka knjige o meni je gubitnica

Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je danas na Tviteru svoju bivšu savetnicu Omarosu Manigo Njumen, koja izdaje knjigu u kojoj Trampa predstavlja u negativnom svetlu.

Tanjug/AP
Donald Tramp nije zadovoljan knjigom svoje bivše savetnice

Tramp je autorku knjige nazvao "šašavom" i kaže da je šef Kabineta Bele kuće nju nazvao "gubitnicom".

"Rekao sam mu da pokuša da nađe način da radi sa njom, ako postoji ikakva mogućnost, jer je rekla sjajne stvari o meni - sve dok nije otpuštena", napisao je Tramp na Tviteru.

Manigo Njumen tvrdi da je videla Trampa kako jede papir nakon sastanka sa advokatom Majklom Koenom.

Ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da je Tramp pojeo jedan od poverljivih dokumenata, prenosi "Njuzvik".


"Videla sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Tramp bakteriofob, bila sam šokirana kada sam videla da žvaće i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma poverljivo", navodi Manigova u svojoj knjizi "Van kontrole" (engl. "Unhinged"), koja će biti u prodaji od 14. avgusta.

Pored toga, ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima, bez svoje supruge, ponašao kao "pušten sa lanca".

Kako navodi AP, ovo je samo deo optužbi na račun američkog predsednika koje će se pojaviti u knjizi.

"Nisam želela da verujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu(Trampu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem", piše bivša Trampova savetnica u svojoj knjizi.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsednika Trampa kako u više navrata izgovara reč "crnčuga" tokom snimanja rijaliti programa "Šegrt" (engl. "The Apprentice"), navodi AP.

Takođe iznela je tvrdnje da je predsednik pokušao da "kupi njenu tišinu" time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mesečno.

Ona, međutim, navodi da bi morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije želela.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju, dobila niz pretećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online