Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.07.2018.
12:30
Vesti A

Misterija mrtve devojke u buretu?

Zlatko Sikorski (34) osumnjičen za ubistvo Larise Bejlbi (16), čije je telo pronađeno u buretu ispred stana na Sanšajn Kostu, predao se u subotu policiji posle jednodednevne potrage.

youtube.com/Breaking News Today
Obruč: U akciji učestvovalo 40 policajaca

Policija je proglasila vandredno stanje oko stanbenog kompleksa Aleksandra Hedlends u Kvinslendu, gde se Zlatko zabarakadirao. Izvesni Džo rekao je da je pustio Zlatka u kuću jer je bio u prisustvu njegovog starog druga.

- Izgledao je kao pristojan čovek, miran i nenasilan - rekao je Džo, koji je otvorio vrata i domaru uznemirenom jer se svađao s devojkom.

Razbojnička biografija

Zlatko Sikorski ima podeblji policijski dosije, u kojem su zavedene oružane pljačke, nezakonito lišavanje slobode i četiri iznude. U septembru 2016. godine bio je osuđen na četiri godine zatvora zbog 14 krivičnih dela.

Domar je prepoznao Zlatka i pozvao policiju. Satima su pregovarači pokušavali da ubede Zlatka da se preda, dok je oko 40 policajaca za to vreme opkolilo stan. Zlatko je tvrdio da će pucati ukoliko mu priđu, pa su stanari evakuisani. Zlatko je tražio i da razgovara sa svojom devojkom i ocem.

Policija je delimično usvojila zahtev i otac je proveo dva sata sa Zlatkom koji se potom predao.

- Nadam se da su optužbe samo budalaštine. Moj sin je ozbiljan čovek - rekao je otac.

Veruje se da je Zlatko Sikorski pobegao iz Bakana u Loganu, južno od Brizbejna, kada je policija počela da se raspituje za nestanak Larise Bejlbi. Ona je navodno bila u vezi sa Zlatkom. Prema pisanju brizbejnskog "Kurijer mejla", Larisa Bejlbi se požalila prijateljima da će možda biti problema sa Zlatkom, ukoliko on sazna da ima samo 16 godina. Prethodno je bila je u vezi sa drugom muškarcem kojeg je ostavila jer se osećala nesigurno sa njim.

Muškarac koji je odgovarao Zlatkovom opisu viđen je kako odlazi iz kuće u kojoj je živela Larisa sa vozilom pokrivenim ciradom, a veruje se da je ispod bilo bure.

U naselju Stepilton na Gold Kostu prišao je uz pretnju oružjem jednoj ženi i naredio joj da ga pusti u stan. Ona je tada primetila kao iz bureta visi ruka. Ubrzo je stigla policija, koja je pronašla bure. Telo je već bilo u raspadanju, pa će biti potrebno vreme za identifikaciju. Larisa je poslednji put viđena 15 juna.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online