Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 17.02.2017.
16:52
Vestionline, Tanjug A

Kremlj o Trampu: Nismo gajili iluzije

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

pixabay.com
Nova perspektiva, samo posle susreta Tramp-Putin: Kremlj

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Saopšteno je i da će perspektivu tih odnosa biti moguće sagledati jedino kada se lideri dve zemlje susretnu.

- Mi nismo gledali kroz ružičaste naočare, mi nikada nismo gajili iluzije, tako da nemamo u šta da budemo razočarani - rekao je novinarima portparol ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li se Kremlj osetio izneverenim zbog nedostatka napretka u poboljšanju odnosa sa SAD nakon inauguracije Trampa, koji se u predizbornoj kampanji založio za pokušaj da obnovi odnose sa Rusijom. 

- Nije još uvek bilo suštinskog kontakta između dvojice šefova država. Nije poznato kada će se to desiti. I verovatno će tek nakon što budu razgovarali biti jasno gde ostaju značajne razlike i gde je moguće otkriti područja za saradnju - naveo je Peskov.

POVEZANE VESTI

Subota 18.02.2017. 07:01
Ovo sam prvi put napisao pre 3 meseca : ======= NISTA Tramp ne odlucuje BEZ kongresa , senata ili Vrhovnog suda - NISTA !!! U velikoj su zabludi oni sto danas likuju i glorifikuju Trampa samo zato sto u njemu vide putina i misle da poseduje iste ili slicne karakteristike . Vole nasi ljudi (kao i rusi) ANARHIJU , "kriminalce - junake"(tipa Arkana) , javasluk , korupciju , likvidaciju politickih neistomisljenika , nepotizam .... i samo zato su odusevljeni izborom Trampa (misleci da je isti kao crveni KGB diktator) za predsednika Amerike (i naravno zato sto im je ruska gnjida to preporucila) . NISTA Tramp ne moze da uradi BEZ kongresa , senata ili Vrhovnog suda , a svi koji misle suprotno - jednostavno ne poznaju Ameriku i politicki su nepismeni . Nije Amerika rusija pa kad predsednik tj. putin nesto predlozi dumi - ni u snu se ne sme odbiti predlog (bili bi momentalno raspusteni)&(moglo bi ih se traziti po sancevima) !!! To je KRUCIJALNA razlika ove dve drzave tj. ta dva sistema . Amerika je drzava gde vlada PRAVO . To je razlika izmedju demokratije i diktature . U Americi odluke i predloge predsednika obavezno verifikuje kongres i senat tj. predlozi ili odluke predsednika podlezu "kongresmensko-senatskom skeneru" dok u rusiji predlog i odluke predsednika odlaze parlamentu na puko i toboz usvajanje tj. "aminovanje" forme radi - i tu je kraj price !!! Zato rusi i rusofili ne budite naivni i ne zivite u zabludi da ce u Americi proci VASI NAVODNI "Trampovi" javasluci ili samovolja !!! (ako KONGRES ili SENAT odluce da tenkovi i naoruzanje ide primeri radi u Poljsku ili u Ukrajinu duz cele ukrajinsko-ruske granice .... ili ako mu sud stopira uredbu ili dekret , Tramp ima DUZNOST da ispostuje tj. prinudjen je da sprovede odluku istog !!! ... rusofilcici : Odluka vecine . Kontrolni organ . Vrhovni sud . Demokratija . TACKA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online