Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 31.01.2017.
17:31
Vestionline A

Nemački tenkovi krenuli na istok zbog Rusa

U misiji NATO-a za jačanje vojnog prisustva na istoku Evrope, kako bi pomogli u odvraćanju ruske agresije, Nemački vojnici i tenkovi krenuli su ka Litvaniji.

Reuters
Misija NATO u putu ka Litvaniji   (Foto: Ilustracija)

Kako je saopštila nemačka vojska, 36 vozila, među kojima su oklopna borbena vozila "Bokser", je utovareno na voz u Bavarskoj na putu ka Rukli u centralnoj Litvaniji.

Nemački kontingent, koji  će predvoditi borbenu grupu NATO u Litvaniji, obuhvata oko 450 vojnika i opremu, među kojom su tenkovi "Leopard 2" i borbena vozila pešadije "Marder". 

Pored nemačke jedinice svoje snage će uputiti i Holandija, Belgija, Norveška i Luksemburg. 

U misiji NATO-a borbene grupe koje predvode SAD, Kanada i Velika Britanija biće stacionirane u Poljskoj, Letoniji i Estoniji.

POVEZANE VESTI

Utorak 31.01.2017. 18:32
Tramp i njegovi generali raspravljaju u Pentagonu i ne mogu da se dogovore kada je najbolje da napadnu Rusiju. Na kraju pitaju Francuze. Francuzi kažu: ’Mi ne znamo, ali sigurno ne na zimu. Stvar će se loše završiti‘. Onda su odlučili da pitaju Nemce. Nemci su odgovorili: ’Mi ne znamo, ali sigurno ne na leto. Već smo pokušali‘. Šta da se radi? Neko je predložio da pitaju Kineze, jer su oni progresivni i uvek imaju nove ideje. Pitali su Kineze: ’Kada je najbolje vreme da se napadne Rusija?‘ Kinezi odgovaraju: Upravo sada! Rusija je počela da gradi ’Snagu Sibira‘, ’Turski tok‘, kosmodrom ’Vostočni‘, most na Krimu, a u bliskoj budućnosti Rusi žele da unaprede Bajkalsko-amursku magistralu, grade nove sportske objekte za Svetsko prvenstvo u fudbalu i atletici, planiraju da proizvode naftu na Arktiku… Sve u svemu, sada im je potrebno što je moguće više zarobljenika! - odgovorio je general.
Ponedeljak 06.02.2017. 19:08
Ови стварно оће да нападну Русију. Главна фора им је најновија – Морамо их напасти јер они оће нас да нападну. Ето, немају ни један једини разлог, али их сврби па морају да се чешу. Мислим да је Обама наредио Немцима да нападну Русе. Мало само. Тек да их Руси потамане, а онда ће Русе прогласити геноцидним народом. Све оно што су они, медијски уваљују Русима. Њихови народи верују. Научени да верују. Јер они који нису, немају ни потомке и нестали су. Значи, укратко, најновији медијски удари Амера су под насловом „Замена теза“. Јесте да сви виде, али нико не сме ни да писне.
Ponedeljak 06.02.2017. 19:09
Опет ће Руси морати на Берлин........?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online