Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 22.01.2017.
11:37
Tanjug, Vestionline A

Dalaj lama: Tramp + Putin = mir u svetu!

Duhovni vođa budista sa Tibeta dalaj lama izjavio je da se nada da će predsednici SAD i Rusije Donald Tramp i Vladimir Putin zajedno raditi na uspostavljanju globalnog mira, prenosi danas AP.

wikimedia.org/*christopher*
Budistički vođa, Dalaj Lama, veruje u saradnju SAD-a i Rusije

On je u subotu na svečanosti u Nju Delhiju kazao da su svetu potrebni lideri sa saosećanjem.

Dalaj lama je još u novembru izjavio da nije zabrinut zbog izbora Trampa za predsednika SAD, kao i da se raduje susretu sa njim.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.01.2017. 12:42
napokon..to bi bilo super, nadamo se da je Tramp razuman i da nece da se mesa nikom, i da pravi ratove, kao sto su njegovi krvnici i demoni predhodnici radili.
Utorak 24.01.2017. 23:17
Dalaj lama je bio Mekkejnov glavni adut na izborima za predsednika amerike. Izgu-bio je izbore katastrofalno. Ko god se druži sa ovim nezahvalnim tipom, izgubi. Amerika je uložila godine rada da na licu Dalaj lame izvuče ovaj krokodilski osmeh. Fotografija je stara verovatno više od 15-20 godina. I vidi ti njega kako je nezahvalan americi. Pa obećali su mu nezavisnost Tibeta, živi u americi ko bubreg u loju, osniva sekte po indiji i kojekuda. Možda i Ruse pokrsti. Njih teško pokrstiti ko i Srbe. Kažeš "papa" i oni se pokatoliče. Kažeš "alah" i oni se poislame. Ima više Srba katolika i muslimana nego pravoslavnih. I svi se volu spo cigle u leđa. A dalaj lama je ispričana priča odavno. Rusi će se izvinuti Kinezima i objasniti da su ga debelo platili da se-re po americi, jer u americi mlađe generacije nisu nikad ni čule za njega. Nema više prihoda i mora čovek da zarađuje ma gde bilo. U Rusiju više niko ne ide osim takvih i Rusima dobro došlo pa makar to bio dalaj lama. Čovek čije je vreme isteklo i koji je ostavio svoj narod da istrune u Tibetu ostavljajući im u amanet doživotnu borbu. Fanatični tibetanski sveštenici su zaista vodili doživotnu borbu, sve dok nisu shvatili da ih je dalaj lama izmajmuniso i ostavio. Kinezi ih rasturili ko bugar ćurku, naselili kineze na Tibet a od tibećana još malo pa ostali samo indijanci. Da je dalaj lama imao malo mozga i shvatio šta treba da shvati, tibećani ne bi bili desetkovani nego bi radili kao i svi ostali kinezi. Ako se dobro sećam, tibetanski sveštenici više ne priznaju dalaj lamu i on je osnovao neku sektu u Indiji valda. Dakle taj čovek je prošlost čak i u Tibetu. Dalaj lama je bio hit pre sto godina i kao i svaki hit, pao u zaborav. Rusi se ne libe a bolje i ne znaju, nego stručno izvlače sve što mogu iz američke kante za smeće da bi napravili neku propagandu. Naravno da su Kinezi nezadovoljni. Postali su američki robovi a u te svrhe je americi poslužio i dalaj lama u svoje vreme.
Utorak 24.01.2017. 23:18
Ovaj matori licemer kada ode kod Onog Majmuna pevace istu pesmu ali sa obrnutim likovima u glavnoj ulozi.Ne postoji dzaba izreka-laprdas o temi kao dalaj-lama o nezavisnosti tibeta
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online