Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 08.11.2016.
08:43
Vestionline A

"Šta to kriju Amerikanci, pa nam ne daju da priđemo"

"FBI je 'agresivno' upozorio ruske diplomate u SAD da ne nadgledaju predsedničke izbore", rekla je zvaničnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, upitavši se šta to Amerikanci kriju pa ne dozvoljavaju pristup biračkim mestima.

Twitter/varyagi
Marija Zaharova: Antiruska retorika može da dovede do "mrtve tačke"

Ona je u intervjuu za “Raša tudej“ rekla da antiruska retorika u SAD može samo da dovede do "mrtve tačke".

Ranije je Zaharova na Fejsbuku objavila da Vašington postavlja "direktan pritisak" na ruska postrojenja na američkoj teritoriji, uključujući FBI i druge službe.

Američke specijalne službe su pretnje izrazile nekoliko puta, upozoravajući ruske diplomate "da ni ne pomišlaju na izbore".

Krajem oktobra, ruska Ambasada u Vašingtonu izdala je saopštenje u kojem je navela da američki zvaničnici prete zaposlenima u Ambasadi optužbama ako budu pokušali da nadgledaju predsedničke izbore.

- Šta je to što američki zvaničnici kriju i pokušavaju da sakriju na biračkim mestima, pa ne dozvoljavaju stranim diplomatama da im se približe - upitala je Zaharova.

Ona je dodala da je iznenađena što je Moskva bila "jedan od glavnih problema" na koje su se predsednički kandidati fokusirali, kao i da bi Amerikanci trebalo da brinu o drugim problemima kao što su ekonomija i zdravstvo.

- Što bude stabilniji dijalog između Moskve i Vašingtona, to će biti i stabilniji međunarodni odnosi - zaključila je Zaharova.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2016. 19:39
Другарицу Наташу Кандић и њен Хелсиншки одбор не интересују жене, деца и старци који се масакрирају у Мосулу. Она се ових дан забринула само за њене истинске идеале за које се бори - ПАРЕ. Подигла је велију дреку око тога како мора да плати 500.000 динара казне и о "правди" које у овој земљи нема. Каква деца!? Какав Мосул!? Какав Хелсиншки одбор"!??? П А Р Е.
Sreda 09.11.2016. 19:45
Знамо ми добро демократичност САДа, од 45.-99., 2000., 2008., узгред нема избора на планети који они нежеле да "осмотре", те чињеница да недају НАШИМА да посматрају јасно и гласно говори о каквој се подметачини од избора ради!!!- те то је свакако светска а не само еуРОБска вест. А нећу о томе ко то има тајне затворе за политичке неистомишљенике по читавој планети или ко то не да тренутно једином истинском новинару- Асанжу, да нормално обавља своју професију.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online