Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 23.09.2016.
15:57
rs.sputniknews.com A

Putin poručio: Nije trebalo razbijati SSSR

Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da SSSR nije trebalo razbijati. Po njegovim rečima, trebalo je ići putem demokratskih promena. Međutim, Komunistička partija je promovisala ideje destruktivne za zemlju, smatra ruski predsednik.

Reuters
Žali za SSSR-om: Vladimri Putin

- Znate moj stav o Sovjetskom savezu. Nije bilo potrebno to raditi. Mogao se demokratski transformisati. Međutim, želim da skrenem pažnju na to da se na čelu naše bivše domovine, SSSR, nalazila Komunistička partija. Ne neka druga, koja je promovisala nacionalizam ili neke druge destruktivne ideje, koje su pogubne za svaku državu - naglasio je Putin na sastanku sa rukovodiocima političkih partija u Kremlju. 

Za predsednika Državne dume Vladimir Putin je predložio Vjačeslava Volodina, prvog zamenika šefa administracije predsednika Rusije. 

- Smatram da on zna šta je skupštinski posao. Sam je bio poslanik dugo i, pošto je bio u administraciji predsednika, održavao je direktni kontakt sa poslaničkim korpusom, sa liderima partija, partijama, to je ulazilo u krug njegovih profesionalnih obaveza. Nadam se da će mu sve to pomoći da radi i unutar Donjeg doma Parlamenta, ako ga, naravno, poslanici izaberu - rekao je šef ruske države na sastanku sa liderima parlamentarnih partija. 

Volodin će na tom mestu zameniti Sergeja Nariškina, koga je Putin imenovao za direktora ruske spoljne obaveštajne službe SVR.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.09.2016. 21:38
"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас ист-ребили када би знали да неће добити по зубима." ______Владимир Путин
Petak 23.09.2016. 20:37
Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje). Pošto naiđu na otpor od strane Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju. Još pre toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan i potisnuti američke trupe. Na severu će Rusi upasti u zemlje Skandinavije – Finsku, Švedsku, Norvešku – i osvojiće ih. To će se desiti zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš sa njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak, svrgnuti svoje potkupljene vlade i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu sa Amerikancima. Do tada će posle žestokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i na kraju u Izrael.U to vreme SAD i Izrael pokušaće prvi put da primene nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal. Tokom ofanzive na Bliskom Istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali Grčkoj neće naneti ni najmanju štetu. Sem toga, trupe će veoma brzo proći kroz Grčku. Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa. To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv „natovaca“ koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online