Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 01.09.2016.
10:01
Vestionline A

Putin održao čas: Ko mnogo digne nos počinje da gubi!

Ruski predsednik Vladimir Putin smatra da arogancija ne treba da bude jedna od osobina lidera.

Reuters
Putin objasnio suštinu liderstva

- Onaj ko želi da bude lider i pretenduje da dobije neko važno mesto, nikada ne treba da diže nos, verujući da je najbolji. Čim čovek počne da veruje da je bolji od svih, tog trenutka počinje da gubi. Ambicija je dobra, arogancija loša - rekao je Putin tokom susreta sa učenicima gimnazije u Vladivostoku.

On je generalno pohvalio postojeći sistem za razvoj liderskih veština u školi koju je posetio. Učenici su pitali predsednika kako izgleda voditi zemlju mnogo godina.

- Neću govoriti kako je. To ljudi određuju na izborima, dođu i glasaju - odgovorio je Putin i istovremeno naglasio da "čitav život treba učiti".

POVEZANE VESTI

Subota 03.09.2016. 21:49
Уверење, осећање људско да смо бољи ( гордост-непостојећа важност ) од других штети људском духу и гута му велике количине свима прекопотребне енергије којом опстајемо у животу. То је осећање прави упропаститељ Духа човечијег ( енергетске каптаже ) и кризира његов опстанак иако је најбитнији нужни елемент опстанка јединке и заједнице али само у мери у којој може оправдати сам опстанак, свака и најмања већа количина гордости је самоуништавајућа и сразмерна је њеној јачини како за јединку тако и за друштво произвођача тог осећања, па због тога овим веома битним осећањем стратешки прецизно трбамо самовладати. На пример ако смо због било какве глупости узнемирени и љути, тим енергетским набојем узнемирености учинићемо нервозним и нашу околину укључујући и вирусе и бактерије … који се мање или више окрећу против нас … постоје примери када људи смиреног духа могу боравити и у друштву опасних напасника ( ајкула, отроница … ) а да ове не кидишу на њих. Око дизања носа је Путин у праву, али за амбицију не, јер је амбиција намеравање ( утошак енергије ) која жели неку добит, која ако изостане ( јер нема те силе која гарантује свима испуњење свих амбиција, добити ) води у депресију, разочарење ( опет лоше котирано осећање-ждерача личне енергије ) … значи трба „намеравати“ то јест делати, радити не желећи добит. Предузмимо све како бисмо нешто добили а да ту добит у ствари и не желимо. Сила ( отац ) не воли хистерично дете „хоћу ово, оно …“ следи шамар, дете скромно вредно ради, штеди, ћути … отац у предаху пита зашто? дете скромно „призна“ намеру … тата припомогне … Радимио за Дух, ( нашег тату и ма-му ) имајући у виду његове законе и то да му Ми никада нећемо моћи наређивати а ипак ће нас скромне помоћи када нам буде требало и када од те помоћи будемо дигли руке и то по његовом нахођењу и принципима које требамо откривати, уважавати и односити се према њима са страхопоштовањем као према бескрајној тајни … вреди покушати
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online