Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 22.04.2016.
09:28
Vestionline A

NATO priziva rat: Prave crnomorsku flotu zbog Rusije

Zločinačka organizacija NATO, u čijem interesu nikada nisu bili mir i odbrana, zabrinula je Rusiju, a verovatno i ostali slobodarski deo sveta, najavama o formiranju flote u Crnom moru, zbog čega su reagovali i ruski zvaničnici, upozoravajući da takve eventualne akcije neće ostati bez odgovora.

wikimedia.org/US Navy
NATO ne prestaje da se širi i povećava vojno prisustvo u blizini Rusije

- Prisustvo vanregionalnih sila u Crnom moru destabilizuje situaciju u regionu i NATO treba da revidira svoju poziciju po pitanju stvaranja Crnomorske flote - smatra stalni predstavnik Rusije pri NATO Aleksandar Gruško.

On je, komentarišući predlog za stvaranje crnomorske flote NATO, izjavio je da u Crnom moru ne treba povećavati prisustvo vojski vanregionalnih država, preneo je Sputnjik.

Početkom 2015. godine Rumunija je izaššla sa idejom da se stvori takva flota, objasnivšši to ruskim pojačavanjem prisustva u crnomorskom regionu. Ukrajina je izrazila spremnost da se pridruži floti pod okriljem NATO, o čemu je govorio predsednik te zemlje Petro Porošenko.

Osim toga, o nameri Alijanse da pojača svoje prisustvo u Istočnoj Evropi, između ostalog u Crnom moru, govorio je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. Moskva je na takve najave odgovarala da će adekvatno odgovoriti na akcije Zapada, prenosi Sputnjik.

POVEZANE VESTI

Petak 22.04.2016. 14:25
Britanija i USA preko NATO bandita vrše pritisak na cio svijet i nekažnjeno, silom pljačkaju koga god mogu. Prva na redu za pljačku od strane USA i Britanije je kontinentalna EU. Pljačka je već u toku. Koliko vidim, biće novi "STOGODIŠNJI RAT" u Evropi. Ostali narodi neće dozvoliti da ih Britanci i USA opljačkaju po cijenu velikog rata. Braniće se po svaku cijenu. Ako u ratu između kontinentalne EU sa jedne strane i USA sa Britanijom, Kanadom, Australijom i Novim Zelandom sa druge strane pobujede USA i Britanija, biće veliki rat do uništenja globalista ili svih drugih antiglobalista koji neće dozvoliti da ih neometano i bez borbe USA i Britanija "globalizuju" - kolonizuju i opljačkaju. Za konačan obračun se spremaju i globalisti-pljačkaši i potencijalne žrtve “globalizacije. Sad će mnogi da mi se smiju, ali, pred nama je. Bio bih vrlo zadovoljan da nijesam u pravu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online