Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170

Svet u bojama srpske zastave zbog NATO bombardovanja!

Zgrada Evropskog parlamenta u Briselu, Tribunal u Hagu, Ajfelova kula u Parizu, Big Ben i britanski parlament u Londonu i centar svetske moći, Bela kuća u Vašingtonu, osvanuli su u četvrtak u bojama srpske zastave u znak sećanja na žrtve NATO bombardovanja 1999. godine!

Na taj način, predstavnici vodećih svetskih i evropskih institucija želeli su da izraze solidarnost i saosećanje sa srpskih žrtvama i celim srpskim narodom zbog stradanja koje su im priredili pre 17 godina pod izgovorom "humanitarne intervencije spasavanja albanskih civila" u akciji cinično nazvanoj "Milosrdni anđeo", javljaju mediji.

Bojenjem glavnih institucija u srpsku trobojku ove moćne svetske institucije na simboličan način su uputile izvinjenje zbog ubijanja oko 2.500 civila, uništavanja putne i železničke infrastrukture, škola, bolnica, crkava i spomenika kulture.

Takođe, želeli su da zatraže i oproštaj što su na teritoriju Srbije izručili tone osiromašenog uranijuma, zbog čega danas u Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka, a svake nedelje jedno dete izgubi bitku sa kancerom. O odraslima koji obolevaju i umiru od karcinoma nemoguće je napraviti računicu, osim što se zna da je broj oboljenja od ove bolesti povećan za 30 odsto!

Srpskom trobojkom "obučeni" simboli evropske i američke moći znak su i priznanja greške zbog osnivanja i finansijskog i političkog podržavanja terorističke organizacije Oslobodilačka vojska Kosova, a zatim i greške zbog priznavanja nezavisnosti samoproglašenog Kosova, legla terorista, narko dilera i trgovaca oružjem.

Mediji prenose i da na ovaj način svetski moćnici žele da se pokaju što su teroristima iz OVK dozvolili da nekažnjeno srpskim civilima na Kosmetu vade organe i prodaju ih na crnom tržištu, gde su glavni kupci uglavnom zapadnjački tajkuni.

I dobro, da li ste stvarno pomislili da je ovo istina? Da li je moguće da verujete da će zločinci da priznaju svoje zločine? Pa da li u ovom današnjem svetu još verujete u pravdu? U poštenje (naj)jačeg? U altruizam tvoraca nuklearnih bombi? Ma dajte, ljudi, ovo što smo mi sad napisali je prirodna reakcija na osvetljavanje Beograda bojama belgijske zastave posle terorističkih napada u Briselu 22. marta. Računamo, ako se mi solidarišemo sa našim ubicama, valjda će i oni, kad pročitaju ovo, da se solidarišu s nama... Pošteno, zar ne?

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.03.2016. 14:51
Ma da , toliko se osećaju krivi da će danas još jednog srbina osuditi na doživotnu ( 20god sigurno) !
Četvrtak 24.03.2016. 16:15
Je suis Milica!!!
Četvrtak 24.03.2016. 16:18
79 dece je ub,ijeno za 78 dana bombardovanja!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online