Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 06.07.2014.
10:48
Vestionline A

Odradila 20 momaka za piće od tri evra!

Odavno se po evropskim letovalištima prepričava da se mlade turistkinje lako daju, neki bi rekli i prodaju, za koje piće u noćnom provodu. Sada je to i dokazano i to najekstremnijim primerom. Snimljena je devojka, mlada Irkinja, koja je u rizortu Malaguf na španskom ostrvu Majorka oralno zadovoljila više od 20 muškaraca u zamenu za piće. Video je izazao zgražavanje širom Španije.

Devojka išla od jednog do drugog... pa do dvadesetog!
 

Snimak napravljen mobilnim telefonom taje dva i po minute, a uklonjen je ubrzo pošto se viralno proširio društvenim mrežama. Na snimku se vidi plavuša koja oralno "obrađuje" mladiće na podijumu za ples. Devojka ide od jednog do drugog dok muzika u pozadini trešti, a za svoj poduhvat nagrađena je bocom španskog vina koja ne vredi više od tri evra.

Neki Tviteraši i korisnici Fejsbuka su objasnili da je u pitanju "mamading" - igra u kojoj noćni klub podstiče devojke na seksualni odnos u zamenu za alkohol. "Mamada" je, naime, izraz u slengu za seks. 

Kako zaraditi besplatno piće...

Promoter kluba Skot Rodžers, koji je snimio gnusan snimak, kaže da je to radio iz zabave, a i da su joj pića bila besplatna. "Ne dešava se svakog dana da video koji ja snimim dospe skroz do španskih medija i bude raširen po celom Fejsbuku. Ups! Da, bilo je malo čudno, doduše zabavno", napisao je on na svom Fejsbuku.

Mnogi su na Internetu izrazili gađenje prema onome što su videli, ocenjujući ponašanje kao nemoralno i ponižavajuće za devojku. Gradonačelnik Manuel Onieva naredio je policijsku istragu zbog "mamadinga" u barovima. On je rekao da u potpunosti osuđuje takve aktivnosti i upozorio vlasnike klubova da će ih zatvoriti ako se pokaže da su prekršili zakon.

Oglasili su se i prijatelji i rođaci devojke, koji kažu da su stali su uz nju.


"Bog će im pomoći da prođu kroz sve to. Ona je divna devojka ali je tražila zabavu. Napravila je strašnu grešku pre nekoliko nedelja i skroz joj je oprošteno. Njena porodica je voli i štitiće je kroz njihovu veru. Međutim, svi su skrhani time", rekla je prijateljica tinejdžerke za "Ajriš Miror".

"Nekako je izgubila božiju protekciju na momenat – ali to je sve. Njeni znaju šta se sve desilo i šokirani su i zaprepašćeni. Međutim, oni znaju kako je mladoj ranjivoj ženi kada odu na neka mesta tražeći avanture i kada otkriju da je njihova protekcija od Boga napadnuta, da mogu pasti", zaključila je prijateljica.


Irski novinari nisu upeli da dobiju komentar oca tinejdžerke jer je to odbio. Međutim, oglasio se prijatelj porodice: "Nema sumnje da mu je srce slomljeno i da je očajan zbog ove devojke. On se moli za snagu i smernice i iako je ovo stvar koja može da ti uzdrma veru, on će ostati snažan jer će njoj biti potrebna sva pomoć."

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.07.2014. 11:50
Тражимо ХИТНО од ВЕСТИ онлине да избрише овај безобразан текст. Објављујте и пишите о лепим стварима.Сада је у току жетва па напишите о томе нешто.Тренутно је упис у Средње Школе и Факултете па о томе пишите а не о безобразлуку,лудацима.
Nedelja 06.07.2014. 12:59
Obrukala je za vek vekova porodicu.jedino prihvatljivo objasnjenje je da su joj nesto sipali u pice i omamili je.to rade bitange, sipaju desetak kapi rivotrila u casu i zenska je skoro hipnotizovana. pazite se devojke ako idete do toaleta ne pijte vise iz case koju ste ostavili.najbezbednije je ako vam kelner ispred vas otvori flasu piva, soka i dr.
Nedelja 06.07.2014. 12:57
bolje i ovo nego da je muškarac sa muškarcem . ovo je bar direktno i konkretno zadovoljstvo , a ne što neko p...š. čitav život i na kraju bude ..ban u mozak .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online