Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 03.06.2014.
18:50
Telegraf A

Španski kralj je bio veliki ženskaroš

Kralj Huan Karlos je abdicirao, ipak oči javnosti su uprte u skandale njegove porodice. Najveći incident izazvala je knjiga u kojoj je otkriveno da je spavao sa 1.500 žena, a da sa svojom suprugom već 35 godina ne deli posteljinu.

Španski kralj Huan Karlos bio je veliki Kazanova

Španski kralj Huan Karlos, odlučio je nakon 39 godina vladavine da napusti vlast i svoju krunu prepusti njegovom sinu, princu Filipu.

Međutim, sva pažnja je okrenuta u njegovu porodicu i neuverljiv brak, jer je pre dve godine izašla knjiga u kojoj je autorka navela da je kralj spavao sa 1.500 žena i da sa svojom suprugom, kraljicom Sofijom ne deli posteljinu već 35 godina.

U Madridu je javna tajna da je kralj Huan Karlos ženskaroš, a jedina žena s kojom je retko provodio vreme je njegova supruga kraljica Sofija, čiji je brat bivši kralj Grčke, Konstantin II.

Pre dve godine kada je objavljenja knjiga autorke Piljar Eire, otkrivene su mnoge pikantne stvari iz intimnog života kralja Španije.

Autorka je u knjizi sugerisala kako je Huan Karlos veliki ženskaroš i da je spavao sa čak 1.500 žena, ali između ostalog i da se udvarao pokojnoj britanskoj princezi Dajani, koja je tada imala samo 25 godina.

Navodno, on se Dajani udvarao kada su ona, princ Čarls i njihovi sinovi proveli praznike u kraljevskoj palati na Majorci kao gosti kralja Huana Karlosa i kraljice Sofije.

Princeza od Velsa je oduvek negirala da se ikada nešto dogodilo između njih, ali je priznala da je Huan Karlos bio izuzetno šarmantan, toliko da je ponekad možda i preterivao sa pažnjom koju joj je pružao.

Činjenica da njegovo udvaranje nije prošlo kod princeze Dajane, nije ga obeshrabrila. Čak šta više, nikada nije imao problem sa privlačenjem suprotnog pola.

Pre dve godine je takođe otkriveno da kraljevski par ne deli posteljinu već skoro 35 godina, odnosno od kada je kraljica Sofija doživela najveće poniženje od kako je udata za Huana Karlosa.

Jednom prilikom, rekao je supruzi da ide u lov, međutim, njoj je to bilo sumjivo jer je videla koliko se doterao i odlučila je da ga iznenadi na imanju na koje je on obično išao u lov. Sa decom je stigla u toku noći, otvorila vrata kuće, projurila pored sluga i preskačući stepenice stigla do sobe.

Kada je otvorila vrata od spavaće sobe, ugledala je svog supruga u krevetu sa jednom španskom glumicom. Iako je ovo uticalo na to da par već 35 godina ne deli postelju, kralj uopšte nije promenio svoj život.

Utorak 03.06.2014. 21:45
Боли ме .....за маторог педерчину и његову уцвељену госпу. Много су Шпанци добра од њега видели па ће га тешко заборавити. Трајаће сећање недељу дана. Надам се да је бар он знао језик своје земље.
Sreda 04.06.2014. 10:43
Nešto i nije bio zgodan, nešto drugo je u pitanju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online