Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 07.11.2013.
18:04
Telegraf A

Bivši pandur vadio srca ženama

Mihail Popkov (49), nekada policajac a sada serijski ubica, zvanično je optužen za ubistvo 24 žene u Sibiru. Ubistva koja su godinama užasavala stanovnike Sibira bila su obeležavana silovanjem i čupanjem srca iz tela žena, uz pomoć sekire, noža i šrafcigera.

Policija smatra da su ovi zločini posledica osvete koju je Popkov iskalio na ženama, zamišljajući svoju majku koja je bila alkoholičar i navodno ga zlostavljala
 

Popkova rođaci opisuju kao divnog muža i oca. Njegova supruga Elena (47) je, takođe, radila u policiji i sumnja se da mu je više puta davala alibi i na taj način okrenula istragu na drugu stranu.

Sva ubistva dešavala su se noću, a žrtve su bile žene koje su pod dejstvom alkohola napuštale barove, koncerte i žurke. Često je koristio svoju policijsku uniformu da bi lako naveo svoje žrtve da uđu u njegov automobil.

- Samo sam osetio da želim da ubijem ženu koju sam povezao kolima – navodno je priznao Popkov.

Istražni komitet Ruske Federacije izdao je zvanični dokument o ključnom dokazu za hapšenje bivšeg policajca. Naime, više od 3.500 bivših i aktivnih policajaca uradilo je DNK analizu koju su upoređivali sa DNK izdvojenom iz sperme koja je pronađena u žrtvama.

Policija smatra da su ovi zločini posledica osvete koju je Popkov iskalio na ženama, zamišljajući svoju majku koja je bila alkoholičar i navodno ga zlostavljala.

Iako je uhapšen tek 2012. godine, serija ubistava trajala je od 1994. do 2000, kada ga je jedna žrtva zarazila sifilisom, što je izazvalo impotenciju, pa je Popkov izgubio volju i za silovanjem i za ubistvom.

Viktorija Martinova, sestra Tatjane (20) koja je 30. oktobra pronađena pored puta sa svojom drugaricom Julijom Kuprikovom (19), izjavila je da su stručnjaci zaključili da se silovanje desilo nakon ubistva. Dve drugarice su, dan pre nego što su ih pronašli, posle nekoliko pića krenule kući i uniformisani policajac se ponudio da ih odveze. Pronađena tela su bila silovana i brutalno unakažena.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.11.2013. 20:46
Smrtna kazna za ovog monstruma i za sve njemu slične...da se konačno planeta očisti od korova !!!
Petak 08.11.2013. 08:18
U svim evropskim narodima manje vise isti je procenat psihopata.. Ovo se ne odnosi na hrvate, oni su svi psihopate...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online