Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.01.2018.
12:12
Vestionline A

"I vlast i opozicija narodu daju samo prljav veš"

Novinar i voditelj emisije 24 minuta Zoran Kesić rekao je u Novom danu da ne misli da je nekog političara promenila kritika, a da vlast u našoj zemlji kritiku doživljava kao napad na ličnost. On je najavio da će emisija 24 minuta biti nastavljena 24. februara, i negirao da ona "bojkotuje" ovu izbornu kampanju.

A. Čukić
Dosadna kampanja: Zoran Kesić

U kampanji na beogradskim izborima sve je dosadno i očekivano, osim optužbi, tu je i neujedinjena opozicija.

- Opet se ponavlja da nisu mogli da se dogovore, da istaknu jednog moćnog kandidata... moćnog Đilasa npr, moćni slogan bi bio Moćni Đilas, dobar slogan za ujedinjenu opoziciju, ali čak ni oko toga nisu mogli da se dogovore - kazao je.

Jedina novina su neočekivane koalicije, poput Dosta je bilo i Dveri.

- Ko nas sastavi, što kaže narod, to jeste insipiracija za nas (u emisiji 24 minuta) - kaže on.

Dolazimo do zaključka da to nisu političari, nego klovnovi kojima je samo u interesu – evo, vidi me šta radim, samo da sam tu, ispred radara

 I vlast i opozicija znaju šta interesuje narod i zato se nikad u kampanjama ne ističu programi, "Da se iskopa neki prljav veš, to je ono što narod interesuje, a program je dosadan da se čita, muka živa... U kampanji dobro idu seks, kosturi iz ormana, afera pištolj, na to treba pucati", dodaje.

"Samo mogu da nas tucaju u mozak"

Utisak o strankama, međutim, već je formiran.

- I sad mogu samo da nam dosađuju sa aferama, da nas tucaju u mozak svojim glupostima i da nas nerviraju. I štampa je ozbiljno bolesna, vidimo čime se oni bave. I dalje se razvlači slučaj ubijene pevačice po naslovnim stranama, normalan čovek će se zapitati - dokle više… nema nikakvih novih informacija, ali stavićemo je jer znamo da ćete kupiti novine - kaže Kesić.

Govoreći o zainteresovanosti građana za izbore, on je ocenio da će izlaznost biti "55 odsto, 60 u vrh glave".

- Narod nema vremena da nedeljom izađe na izbore. Od naše emisije, koja sad ne ide sticajem okolnosti, očekuju da menja neke stvari, kao da smo mi odgovorni za loše stanje i da umesto njih treba da izađemo u nedelju na izbore i zaokružimo - kaže Kesić..

Kesić je najavio da će emisija 24 minuta biti nastavljena 24. februara, i negirao da ona "bojkotuje" ovu izbornu kampanju.

- Jesmo mi krivi što uvek organizuju izbore kad mi imamo raspuist. Mi imamo zimski i letnji raspust, par meseci zimskog i par meseci letnjeg od kad postoji emisija. Mi odgovorno i naporno radimo i to zahteva adektvatan odmor - kaže.

To što se "raspust" poklopio za održavanjem izbora, dodaje, "zgodno je za nekoga, a nezgodno za nas koji ne radimo i ne primamo platu".

- Imamo čvrste garancije da ćemo krenuti sa emisijom 24. februara. Imaćemo samo tu jednu epizodu pre izbora, a sledeća već upada u izbornu tišinu i mogu samo da ćutim - našalio se objašnjavajući Kesić.

On je ipak dodao da će se ekipa emisije potruditi da ta jedina predizborna epizoda bude "ubitačna i efektna".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online