Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.10.2017.
22:01
Vestionline, Tanjug A

Vučić čestitao pobedu Srpskoj listi; građani: Aco Srbine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras Srpskoj listi pobedu na lokalnim izborima u svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

Tanjug
Zadovoljan rezultatima izbora: Aleksandar Vučić

- Hoću samo da vas pozdravim sve, da vam čestitam na ogromnom uspehu, da kažem da je naš narod na Kosovu i Metohiji još jednom pokazao da ume da se bori i za svoj opstanak, ali i za svoju zemlju Srbiju, da ume da se bori kada je najteže, kada je pritisnut i spolja i na sve druge moguće načine - rekao je Vučić telefonom, a članovi Srpske liste, pristalice i okupljeni građani slkušali su ga preko spikerfona telefona direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića. 

Vučić je pozdravio sve okupljene, čestitao im na ogromnom uspehu i rekao:

- Hoću da vam kažem da sam ponosan na vas što štitite i branite pravo Srba da opstanu na svojim ognjištima i što branite interese Republike Srbije. I hoću da kažem narodu na Kosovu i Metohiji da je to uradio samo zato što je jak i složan i veliko hvala svim aktivistima. Čestitam Goranu Rakiću u Mitrovici, ali čestitam svim ostalim u svih 10 opština na KiM i nisu uspeli oni koji su želeli i da nas razjedine i da nas pobede - rekao je predsednik Srbije.

- Pobedili smo još jedanput - istakao je i dodao da je sada važno nastaviti da se radi u interesu našeg naroda i da naši ljudi vide dobrobit od današnje pobede.

- Radujem se večeras, to po mojem glasu ne možete da zaključite, možda jednako, a možda i više od svakog od vas. Neki, čini mi se, nisam siguran da li razumeju koliki je značaj ove pobede. Mnogi su hteli da posle parlamentarnih izbora sruše Srpsku listu. Jedinstven srpski nastup i jedinstvena Srpska lista još jedanput su pokazali da ne mogu lako da budu pobeđeni - rekao je Vučić.

- Vama, vašim porodicama želim sve najbolje, želim vam puno uspeha, a želim našem narodu na KiM da opstaje, da živi sve bolje. Živela Srbija i sve najbolje vama još jednom. I Kosovo i Metohija u sastavu je Srbije - rekao je predsednik, na šta su okupljeni počeli da skandiraju "Živela Srbija" i "Aco Srbine".

Srpska lista večeras proslavlja pobedu sa, kako je rekao predsednik Srpske liste Goran Rakić, više od 80 odsto glasova koje je osvojila, uz vatromet, baklje, šampanjac i trubače.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online