Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 19.09.2017.
08:08
Vestionline, Tanjug A

Dačić otkrio: Evo šta sam rekao Trampu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom, kako je naveo, raznih senzacionalističkih napisa, da su razni skupovi prilika za neformalne susrete i razgovore, kakav je danas bio njegov susret sa Donaldom Trampom.

Tanjug/MSP
Par reči sa predsedikom SAD: Ivica Dačić sa Donaldom Trampom

- Tako sam i ovoga puta pre početka skupa pričao sa Borisom Dzonsonom o obelezavanju 180-ogodisnjice diplomatskih odnosa u Forin ofisu, sa Miroslavom Lajčakom o mogućoj prijavi Kosova za posmatraca u UN, a američkom predsedniku Trampu, sa kojim sam se susreo pre četiri godine, doneo sam fotokopije naslovnih strana svih naših novina kad je izabran - izjavio je Dačić Tanjugu.

Podsetio je na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića Trampu da poseti Srbiju.

- Srbi su najviše navijali za njega - rekao je Dačić i dodao da ga Srbija čeka kao prvog američkog predsednika posle Džeralda Forda.

Tramp je, kako navodi Dačić, pozitivno reagovao, da mu je bilo drago, da je naveo osobu za kontakt i pitao da li  Ana Ivanović i dalje igra tenis.

Ministar spoljnih poslova Srbije iskoristio je priliku da danas na sastanku o reformi UN da priđe Donaldu Trampu, koji predsedavao, i  porazgovara sa njim.

Beogradska štampa je tim povodom iznela različite pretpostavke.

Tako "Alo" piše da mu je Tramp tražio  broj telefona.

"Kurir" je naveo da je Dačić podsetio Trampa na njihov susret od pre nekoliko godina, zabeležen foitografijom, te da je navodno tražio da mu se Tramp potpiše na te slike. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.09.2017. 19:39
Ne znam sta moze da razgovara kad nema pojma engleski...mozda je pokusao pomocu slikovnice ili bojanke da komunicira...plus verovatno je vec bio alkoholisan pa prisao trampu I poceo da lupeta na srpskom nesto, I Kad je obezbedjenje skocilo da ga izbaci tramp je rekao u redu je covek je malo vise popio da ispadne tramp kulturan nisu hteli da ga izbace
Četvrtak 21.09.2017. 19:42
Рokazivao mu kolaž sa isečcima iz novina, hvalio se kako smo mi Srbi slavili njegov izbor za predsednika USA za razliku od nekih političara koji su pred same izbore držali govor u klinton fondaciji i to platili , ,,startovao,, ga van protokola ko prvačić kad se šlihta učiteljici, bio bi interesantan audio video mat-erijal da se čuje kako govori engleski.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online