Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.05.2017.
07:00
Sponzorisani tekst A

Profesionalne selidbe i transport robe

Judo Trans obavlja transport robe iz cele Evrope za Srbiju i obratno. Pored transport robe, bavimo se i organizacijom međunarodnih selidbi. Pre 10 godina počeli smo sa transportom komercijalne robe u međunarodnom transportu. Vremenom smo počeli da dobijamo sve više zahteva i upita za selidbama ka zapadnoj Evropi i obratno.

Promo
 

Uvidevši šansu za nešto što je dosta ''komplikovano'' za jednu običnu transportnu kompaniju, počeli smo više da se fokusiramo na međunarodne selidbe. Bilo je potrebno dosta vremena da naučimo šta znači pakovanje nameštaja i ličnih stvari, prikupljanje dokumentacije za seljenje iz jedne države u drugu, najveci izazov u međunarodnoj selidbi je imati zadovoljnog klijenta.

Selidba je veliki stres, pogotovo za onoga ko se seli. Mnogo pitanja postoje vezanih za selidbu. Da li  ce sve stati u kamion? Da li će se nešto oštetiti tokom transporta? Da li će nešto faliti kada vozilo dođe na destinaciju? Da li će trebati dosta papirologije? Koliko će koštati carina? Učeći vremenom da savlađujemo sve prepreke u selidbama došli smo do nivoa gde skoro da nema stvari koja se može desiti a da mi nemamo adekvatno rešenje za to.

Ukoliko dobijemo zahtev za selidbu za Italiju, Nemačku, Francusku ili Englesku, u istom trenutku imamo spreman paket formulara koji se popunjavaju za manje od 10 minuta i selidba može da počne. Sa svojim proverenim partnerima u celoj Evropi u mogućnosti smo da ponudimo kompletnu selidbenu uslugu klijentu: pakovanje nameštaja, skaldištenje nameštaja i ličnih stvari, uvozno carinjenje, izvozno carinjenje, istovar nameštaja, rezervaciju parking prostora ispred kućne adrese, selidbe za Englesku, Nemačku, Dansku i Švedsku postale su nam rutina koju svakog dana sve više unapređujemo i dovodimo do savršenstva

Judo Trans unazad nekoliko godina ima ugovore sa renomiranim proizvođacima nameštaja. Kamioni koje posedujemo idealni su i namenski pravljeni za transport namestaja. Veliki i manji uvoznici nameštaja angažuju nas već godinama unazad jer im nameštaj uvek stiže neoštećen i čist. Vršimo prevoz nameštaja i opreme za butike velikih modnih kuća u svim većim metropolama u Evropi. Vršimo transport nameštaja za Pariz, Berlin, London, Madrid, Frankfurt. U saradnji sa amabasadama i konzulatima prevozimo njihov  nameštaj ka svim destinacijama u Evropi. Transport polovnog nameštaja je posao koji iziskuje veliku posvećenost pri utovaru i istovaru na željenu adresu. Najveće zahteve za transport polovnog namestaja dobijamo od klijenata koji se sele iz Nemačke, Belgije, Holandije, Švajcarske, Francuske, Austrije i Engleske za Hrvatsku i Srbiju. Sa dobrom i kvalitetnom ambalažom učinimo da svaki prevoz nameštaja protekne bez ikakvog oštećenja na željenu destinaciju. Poslednjih godina u Srbiji raste broj proizvođaca nameštaja. U skladu sa tim rastom,morali smo dosta vozila namenski da opremimo za transport osetljivog i lomljivog nameštaja.

Transport iz Srbije za Nemačku obavljamo 4 puta nedeljno, Transport za Francusku 4 puta nedeljno, transport za Belgiju i Holandiju (4 puta nedeljno, transport za Englesku 3 puta nedeljno, transport za Austriju 3 puta nedeljno, transport za Švajcarsku 2 puta nedeljno.Na vaš zahtev vozimo robu ka Portugalu, često vršimo prevoz robe za Norvešku, Dansku i Švedsku, redovno smo u Italiji sa svojim kamionima kao i u Turskoj.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online