Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 08.12.2016.
16:55
alo.rs A

Novi rat SNS-a i radikala: Ja mirišem na "Šanel", a Šešelj na trulež

Aleksandra Belačić, poslanica Srpske radikalne stranke, isprozivala je u utorak Zoranu Mihajlović, ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, aludirajući na to da je previše našminkana, međutim, Mihajlovićeva joj nije ostala dužna, već je bez dlake na jeziku žestoko oplela po njenom šefu Vojsilavu Šešelju. Ona je tom prilikom priznala i da koristi preskupi puder kuće "Šanel".

Tanjug
Radikalima smeta stalno doterana ministarka: Zorana Mihajlović

Sve je počelo kada je Belačićeva na svom Tviteru napisla:

- Molim da se poslanicima ubuduće dele zaštitne maske kad dolazi Zorana Mihajlović. Pogušićemo se od pudera ako joj neko lupi šamar - napisala je ona u momentu kada se ministarka Mihajlović pojavila u Skupštini u pratnji premijera Aleksandra Vučića i kolega ministara.

Zorani taj komentar nimalo nije bio smešan, pa ga je prokomentarisala rečima:

- Miris moje "Šanelove" pudrijere sigurno je mnogo lepši i prijatniji od mirisa trule politike Vojislava Šešelja, koja je mnoge naše majke, bake i sestre zavila u crno - navela je Mihajlovićeva za "Alo!".

Podsećanja radi, zbog šminke koju koristi, ministarka je do sada već nekoliko puta ratovala sa radikalima, a lider radikala neretko ju je prozivao i zbog mrežastih čarapa koje je jednom prilikom nosila.

- Ljudi, da li je "Cerezit" počeo da šminka Zoranu Mihajlović? Dajte, bre, našminkajte ženu, ne zezajte ministarku. Izgleda kao Toza Vampir... - napisao je nedavno na Tviteru korisnik koji se predstavlja kao Vojislav Šešelj, a lider radikala se sa njim potpuno složio i sa osmehom i oduševljenjem prokomentarisao taj tvit za "Alo!".

- Nažalost, ja to nisam napisao, ali kao da jesam. Mnogo mi se sviđa taj tvit. Zorana sa šminkom koju joj stavljaju stvarno liči na Tozu Vampira - rekao je tada Šešelj.

Inače, mediji su protekle nedelje pisali da je potpredsednica Vlade rešila da osveži imidž i promeni stil, pa je posegnula za radikalnim merama i promenila šminkerku. Kao što je poznato, ministarka već godinama angažuje profesionalne šminkere koji se brinu o njenom izgledu, a kako se pisalo, ona za te usluge mesečno troši najmanje 500 evra.

Lideru SRS smetale i njene gaćice

Podsećanja radi, Vojislav Šešelj je u utorak optužio Mihajlovićevu da je sa službene kartice potrošila milion i po dinara, a da je refundirala samo 600.000 dinara, iako je taj novac trošila na privatne potrebe. On je naveo da je ona taj novac trošila i u prodavnici donjeg veša. Mihajlovićeva je sve to negirala i poručila mu da "slobodno nastavi da je vređa, jer će iza nje uvek stajati rezultati njenog rada".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.12.2016. 20:29
Američki investitor pita našu ministarku Zoranu Mihajlović za broj telefona . Ministarka mu odgovara : Sex ! Sex ! Sex ! Free sex tonight ! Brzo uskače prevodilac : Mislila je 666 - 3629 !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online