Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.09.2016.
10:48
alo.rs A

Ponovo "udarili" na Zoranu: Umesto Tomi, podrška Saši Jankoviću?

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović spremna je da na predstojećim predsedničkim izborima podrži zajedničkog kandidata opozicije ukoliko to bude Saša Janković, prenose mediji.

Tanjug
Podrška uvek i samo članu SNS-a: Zorana Mihajlović

Kako saznaje "Alo!" od izvori bliskih aktuelnoj vlasti, u prilog tome, najbolje govori činjenica da je ministarka priču o tome da je ministarstvo na čijem je čelu odbilo da izda dozvolu za izgradnju Kule "Beograd" u sklopu projekta "Beograd na vodi" medijima sama plasirala.

To je, kako kaže, uradila kako bi diskretno opoziciji stavila do znanja da na nju može da računa, to jest da pokaže da nije 100 odsto odana Vladi.

- Nikolić će najverovatnije biti kandidat SNS-a na predsedničkim izborima, a poznato je da se Mihajlovićeva nikada nije slagala sa njim i često su ulazili u otvorene sukobe. Bilo je pokušaja mirenja, ali nikada nisu urodili plodom, ona i Nikolić se, jednostavno, ne slažu u vezi sa mnogim bitnim stvarima. Zbog njenih kontakata sa Zapadom je i logično da joj je bliži Janaković u odnosu na Nikolića, koji je ruski čovek - kaže taj izvor.

On dodaje da je Zorana novinarima sama dala informacije da je njeno ministarstvo „blokiralo“ projekat „Beograd na vodi“ zbog toga što navodno nisu ispunjeni formalni uslovi samo kako bi opoziciji dala jasan signal da je uz nju.

- Na taj način je pokazala da je i te kako spremna da promeni stranu jer direktno sabotiranje projekta u koji aktuelna vlast polaže velike nade, a protivi mu se opozicija, nije ništa drugo nego to - navodi naš izvor.

Povodom ovih spekulacija oglasila se i sama Zorana.

- Nije istina da ću podržati Jankovića. Ja sam članica SNS-a, članica sam Predsedništva stranke, predsednik SNS-a Aleksandar Vučić me je izabrao za potpredsednicu Vlade i ministarku i uvek ću podržati kandidata moje stranke. Nije istina da odbijanje izdavanja građevinske dozvole za gradnju kule u okviru projekta "Beograd na vodi" ima veze sa bilo čim osim sa poštovanjem zakona. Reč je o tome da investitor nije podneo zahtev za izdavanje dozvole u elektronskoj formi već na papiru, što od 1. januara više nije moguće i zato je zahtev odbijen. Svako ko ispuni zakonske uslove moze da dobije građevinsku dozvolu. Ali istina je da uvek kada se Vučić nalazi van zemlje počnu orkestrirani napadi na mene. Nije ovo prvi put. Proglasili su me za vođu državnog udara, da "radim Vučiću o glavi", da sam članica zavereničke hobotnice. Istina je i da iza ovih medijskih napada na mene stoje neostvareni i uplašeni političari, dobro znam i koji. Zato, drugari, radite posao koji vam je premijer Vučić poverio i ne brinite za mene - poručila je Mihajlovićeva u pisanoj izjavi za "Alo!".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online