Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.07.2016.
00:10
Alo rs A

Neki političari neće stići do plaže, ali političarke možda hoće

Mnogi bi pomislili da će svi naši političari ovo leto provesti na egzotičnim, skupim destinacijama, velikim peščanim plažama, ali anketa koju smo sproveli među njima pokazuje suprotno, jer će oni, ako im je verovati na reč, najtoplije godišnje doba provesti u lavoru.

Tanjug
Šteta za peščane plaže da zvrje prazne...

Tačnije, more neće videti ni na slici, a destinacije na koje će skoknuti na vikend su sve samo ne egzotične. O tome govore ponosno, a razlozi što će se tako "kazniti" su različiti. Od toga da čekaju formiranje Vlade, preko toga da moraju da uče, do toga da imaju mnogo posla...

- Nisam išao nigde ni protekle četiri godine. Voleo bih da uspem da odem za neki vikend, ali mislim da ni ove godine neće biti prilike za to. Nije to neka velika žrtva, posao zbog kog smo izabrani traži rad i posvećenost - ponosno nam je rekao Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ni visoki funkcioner naprednjaka Zoran Babić neće daleko odmaći...

- Odavno su moji odmori vezani samo za Vrnjačku Banju. Biću srećan ako i ove godine na svakih 10 dana uspem da odem tamo na jedan dan. Gledaću da to bude kad tamo budu neke divne manifestacije, poput "Lav festa". Boravak tamo me stvarno čini srećnim i rasterećenim - otkrio nam je on.

Tanjug

Dubravka se ‘ladi na Adi

Poslanica Nove Srbije Dubravka Filipovski takođe ne ide nigde, pa se na ovim vrućinama snalazi kako zna i ume...  - Evo upravo sam krenula na Adu. Zbog čekanja da se formira vlada i drugih obaveza ne mogu i ne planiram nigde da idem. Bila sam samo kratko kod roditelja na Goliji - kaže ona.

Muamer Zukorlić, bivši muftija i poslanik BDZ Sandžak, takođe tvrdi da neće ići na more.

- Za 23 godine samo tri puta sam išao na odmor. Pošto sam početnik u politici, vreme za odmor posvetiću učenju. Možda koji dan uspem da izdvojim da sa porodicom odem kod roditelja na selo - rekao nam je on.

Letovanja će se odreći i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović.

- Zaista imam puno posla. Pravo letovanje neću imati, možda ću samo krajem avgusta, kao i svake godine, otići nakratko kod dece u Lisabon - kaže Đukić Dejanovićeva.

Ni lider SPS-a Ivica Dačić kako je ispričao neće imati klasičan odmor.

- Nigde ne idem već godinama, ali ići ću na Sabor trubača u Guči. Dogovorio sam se sa specijalnim izvestiocem evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom da tamo odemo zajedno - ispričao je Dačić, a ni njegov zamenik Aleksandar Antić neće ići nigde.

Tanjug

Čeda i Ružić se već brčkali...

Lider LDP-a Čedomir Jovanović i ove godine otputovao je u Grčku, gde se ludo provodio i usput "zavodio sve okolo". Čeda ne samo da je mamio uzdahe mišićima, nego je ponovo pokazivao svoj avanturistički duh, pa je sa čamca skakao u vodu praveći salto. I potpredsednik socijalista Branko Ružić boravio je sa porodicom u Grčkoj, i to baš u vreme kada je njegova stranka proslavljala rođendan.

Lider JS-a Dragan Marković Palma otići će do Grčke, ali tamo se neće odmarati i kupati...

- Idem u Paraliju, ali ne na odmor, jer će moje putovanje biti radno. Tamo imamo kancelariju JS Srbije, čija je uloga da pomaže građanima Srbije koji se tokom boravka u Grčkoj suoče sa nekim problemom - objašnjava Palma.

I za potpredsednicu SNS-a Zorana Mihajlović neizvesno je da li će uspeti da ode negde.

- Radila sam celog leta jer je građevinska sezona u toku i čekam da se formira Vlada. Nisam sa sinom još nigde otišla, a volela bih. Možda sredinom ili krajem avgusta - kaže Zorana.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online