Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 20.07.2016.
11:51
Vestionline, rs.n1info.com A

Čeda se predomislio, ne mora da bude u vlasti

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da nije opterećen da po svaku cenu bude u vlasti, da povremeno vidi sličnost između onoga što on želi da radi i nastojanjima mandatara Aleksandra Vučića, kao i da bi ponovo otišao na komemoraciju u Srebrenicu, iako je ove godine zbog toga kritikovan.

Tanjug
Nisam opterećen da po svaku cenu budem na vlasti: Čedomir Jovanović

Jovanović je televiziju N1 rekao da je za njega vlada više od "Vučićevog prava da raspolaže tom institucijom" zahvaljujući glasovima koje je dobio na izborima.

- Za mene je to vlada moje zemlje. Srbija ima ozbiljne probleme. Ne želim da guram glavu u pesak, ja bih da rešim te probleme - rekao je Jovanović.

On je naveo da se vlada još nije formirala pošto je moguće da kod mandatara i dalje "postoje dileme oko sastava".

- Ono što je važno da mi ne možemo da budemo uzrok takvog stava. Nikog ne ucenjujemo, ne insistiramo na mesto u toj vladi. Bilo bi dobro za ovu zemlju ako bismo se dogovorili - rekao je Jovanović.

Govoreći o Srebrenici, Jovanović je rekao da kvalifikacija "genocid" nije izraz njegovog hira, budući da Međunarodni sud pravde pre 10 godina to tako kvalifikovao.

- Nije optužio Srbiju za genocid, optužio je Srbiju da nije uradila ništa da do toga ne dođe, i da nije sankcionisala odgovorne - rekao je Jovanović i dodao da nikada nije omalovažao žrtve srpskog naroda i da su najveću cenu platili Srbi.

Jovanović je rekao i da ne misli da RS treba da bude ukinuta.

- Republika Srpska je talac političkog ludila Milorada Dodika. Nacionalizam prolongira ono što je nužno, a to su promene - rekao je Jovanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.07.2016. 12:17
Седи Чеда Јовановић крај споменика Кнезу Михајлу на Тргу Републике и пууши џоинт. Удувао се да се једва држи на ногама, колута очима, хипноза тотална. Одједном...: Крупан глас са висине: Чедо, Чедомире! Чеда(збуњено, изгубљено): К, ко , шта?(окреће се, врти главом) Глас са висине: Чедо, чујеш ли ме, то сам ја, Кнез Михајло! Чеда(уплашено, шокирано): Кккк, Кнез Михајло, ма није могуће!!! Ох, опет сам се удувао, шта ми је то требало...(рече крештавим гласом) Кнез Михајло: Ма ниси се Чедо удувао, то сам ја, Кнез Михајло. Доведи ми новог коња, овај је већ стар и уморан, не може више да ме држи! Чеда(уплашено): Дддд, добро, ево саћу! Чеда махнито отрчава у Владу Србије и улеће у Живковићеву канцеларију. Чеда(задихано, последњим атомима снаге): Живковићу! Оживео кнез Михајло, тражи новог коња!!! Живковић(мутаво): Чедо, Чедо, опет си се удувао, а рекао сам ти да ће ти бити лоше... Чеда(вришти, хвата Живковића за ревере): Ма Живковићу!!! Кнез Михајло тражи новог коња, ено га на Тргу Републике!!!! Живковић(отреса Чеду и изравнава ревере): Добро, добро, ево, идемо код Кнеза да видимо шта хоће, каквог коња... Чеда и Живковић долазе на Трг Републике и прилазе споменику Кнезу Михајлу. Кнез Михајло(љутито): Чедомире, Чедо, будало једна, јесам ти рекао да ми доведеш коња или вола, глупане један глупи!!!!
Sreda 20.07.2016. 12:24
Ma je li to moguće da Vučić insistira da baš Čeda bude u vladi a Čeda neće. Veli, predomislio se. Čudo jedno neviđeno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online