Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 02.04.2016.
17:33
Vestionline A

Šešelj: Albanci hoće da mi vade organe!

Nakon što je zamenik ministra spoljnih poslova iz Prištine Petrit Selimi najavio da lider radikala nikada neće moći da uđe na teritoriju Kosova jer će biti uhapšen, Šešelj, koji inače ima već zakazane mitinge u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici, ističe za da je uveren da Selimi i njemu slični žele da ga uhapse kako bi mu izvadili i rasprodavali organe!

Tanjug
Šešelj ne odustaje od mitinga na Kosmetu

On u svom stilu poručuje i da su mu organi u odličnom stanju, te da bi se na njima moglo dobro zaraditi! 

- Pitanje je po kom pravnom osnovu će oni mene da hapse? Nemaju ni jedan jedini razlog! Znam ja ustvari šta oni hoće, da me uhapse, pa da mi izvade organe i da ih rasprodaju - rekao je Šešelj za "Alo".

- Znaju da bi se dobro prodavali jer jetra mi je sada u odličnom stanju, veoma je zdrava i može se fino zaraditi na njoj, srce mi je takođe u dobrom stanju sa sve defibrilatorom u koji su Ujedinjene nacije uložile čak 40.000 evra. Takođe, imam dva odlična bubrega, i još jedan organ koji mi je ubedljivo u najboljem mogućem stanju - kaže Šešelj.

On dodaje da će zakazani mitinzi SRS na Kosovu biti sigurno održani, kao i da će on jednog dana otići dole.

- Planirana su dva mitinga na Kosovu i oni će biti održani, i ja ću ići, ali ne znam tačno kada, na te mitinge neću moći, jer mi se poklapaju termini sa nekim drugim mitinzima koji će se održavati na drugim mestima - kaže on.

Lider radikala je najavio i mitinge u Banjaluci, Sarajevu, Podgorici, Bijeljini, Gračanici, i kako navodi, svim srpskim gradovima u nastavku izborne kampanje, mada bi lako moglo da se dogodi i da u BiH, kao što su to uradili Hrvatska i Kosovo, zabrane ulazak Šešelju.

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 22:16
Војислав Шешељ :" Господо да сте ви објективни и непристрасни прво неби сте никада пристали да будете судије овог нелегалног суда.Пошто сте пристали пристали сте на то да извршите задатак.Сви ви долазите из земаља које су чланице НАТО пакта које су бомбардовале Србију зверски три месеца сте убијали српску децу и ви мене убеђујете да сте ви објективни ви мене седам и по година овде против правно држите.Правилник колинског статута међународног кривичног суда налаже судском већу да на сваком шест месеци по службеној дужности преиспита одлуку о притвору.Ви никада нисте ни донели одлуку о притвору.Издат је само налог о хапшењу и ништа више.Седам и по године ме овде држите и трпите све ове механизације тужиоца увели сте да су сви сведоци били лажни дефиловани су овде непрекидно колко пута сте одлагали процес и опет сада га одлажете.Што дуже одлажете процес дуже примате ове лепе судијске плате у трибуналу тако ја видим ту ствар шта мене брига како ћете мене осудити ја од вас ништа добро не очекујем.Ви сте моји непријатељи јер ја од вас ништа добро не очекујем.Ви сте моји непријатељи јер ви долазите из држава чланице НАТО пакта и које су непријатељске према мојој отаџбини Србији.Ви мени ништа друго не можете бити него непријатељи.Ја се пристојно према вама опходим али то што сам пристојан не значи да вас морам да вас волим и не волим вас третирам вас као своје непријатеље и добили сте задатак да ми скинете главу и урадите то већ једном све нешто чекате да исплива неки нови доказ па где ће испливати".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online