Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 18.12.2015.
20:14
Tanjug, Vestionline A

"Tinu ninu" funkcioneri i "žal" zbog Gašića

Srpska napredna stranka će 13. februara izabrati novo rukovodstvo. Tim povodom, sadašnji (a verovatno i doživotni) predsednik stranke Aleksandar Vučić skrenuo je pažnju svim članovima SNS-a da treba da preispitaju sebe i da idu u korak sa onim što narod želi.

Tanjug
Ovacije za Vučića...On je veliki, on je najveći!

- Vreme je da sebe preispitamo, da vidimo šta smo radili u prethodne dve godine, da zahvalimo svima koji su dobro radili i onima koji su manje dobro radili, da poželimo dobrodošlicu onima koji nisu imali priliku da rade - rekao je Vučić na mitingu SNS u Novom Sadu.

 Istakao je da je vreme da SNS ide u korak sa onim što narod želi, navodeći da narod nije uvek zadovoljan. Možda je ovde mislio na gubitak Kosova ili na sve teži život u Srbiji...Ma ko zna našta je mislio?!

- Važno je da mi sebe preispitujemo, budemo najoštriji sudija prema sebi i izaberemo najbolje rukodovstvo, sa naboljim idejam, koji će hrabro štititi pre svega Srbiju, pa tek onda SNS - rekao je Vučić i naveo da je godina iza nas bila puna izazova, ali da se dosta toga promenilo na bolje.

Vučić je naglasio da Srbiji nisu potrebni funkcioneri već radnici koji misle na interes građana i zemlje.

- Oni koji će da vode zemlju u novo vreme, a ne da čekaju da ih voze kolima", rekao je Vučić, nazivajući takve "tinu ninu funkcionerima".

- Naprednjaci sebi ne smeju da praštaju greške - naglasio je Vođa, navodeći da zna da je većina naprednjaka bila protiv odluke da smeni Bratislava Gašića sa mesta ministra odbrane.

Naglasio je da funkcioneri SNS moraju da znaju da su najodgovorniji u Srbiji, te da zato moraju i da odgovaraju za sve svoje postupke.

- Ne moram da vam kazem da mi je bilo mnogo teško dok sam mu to saopštavao jer ga mnogo volim. Bata će imati budućnost u našoj stranci, shvatiće šta je uradio, ali mi te greške sebi ne smemo da opraštamo u budućnosti i po tome moramo da se razlikujemo od svih njih - rekao je Vučić i dodao da se nada da naprednjaci razumeju da su dve najvažnije reči rad i odgovornost, te da su interesi građana i Srbije ispred svake emocije i prijateljstva.

POVEZANE VESTI

Petak 18.12.2015. 21:03
U predhodne dve godine stvarno ste uradili mnogo. Doveli ste Srbiju do kraja, narod je siromasni, bolesni gladniji nego pre. Prodajete sve sto se moze prodati. Koliko sam upoznat, u vecini slucajeva ljudi su psihicki odlepili, neki u pravom smislu, dok drugi se trude jer vise kuci nemaju grejanje, pare ni za struju i hranu. Pa gledaju na svaki nacin da ih smeste u bolnicu, da prezime i zagrizu bar parce hleba. Eto sta su uradili do sada.
Petak 18.12.2015. 20:34
"Oni koji će da vode zemlju u novo vreme, a ne da čekaju da ih voze kolima".... ? h*ttp://w*ww.vaseljenska.com/vesti/cerka-jorgovanke-tabakovic-dobila-sluzbeni-auto-koji-je-dva-puta-nedeljno-vozi-na-predavanja/
Petak 18.12.2015. 20:37
" Naprednjaci sebi ne smeju da praštaju greške - naglasio je Vođa, navodeći da zna da je većina naprednjaka bila protiv odluke da smeni Bratislava Gašića sa mesta ministra odbrane. " h*ttp://w*ww.blic.rs/vesti/politika/vucic-bata-gasic-se-kaje-ali-bice-smenjen-cim-se-nade-resenje-za-to-mesto/zd70t4x
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online