Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 14.05.2015.
21:17
alo.rs A

Tomin mlađi sin se baškari na Dedinju!

Branislav Nikolić, mlađi sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, uspeo je ono što mnogim "običnim" sinovima u Srbiji ne ide baš od ruke - da se nastani na Dedinju, jednom od najelitnijih naselja u Beogradu, u kojem kvadrat stambenog prostora košta oko 3.000 evra, otkrivaju beogradski mediji.

A. Čukić
Predstavljaju se kao skromna porodica kad ono...čist luksuz!

Tragom javne informacije da je na Dedinju registrovano udruženje čiji je direktor član Nikolićeve porodice, u želji da proveri detalje u vezi sa ovim udruženjem, ALo je došao do velelepnog stambenog kompleksa u kojem se baškari familija mlađeg sina predsednika Republike.

Iako se u javnosti predstavljaju kao skromna radnička porodica, realnost je nešto drugačija. Zgrada u kojoj živi mlađi sin, svojim spoljašnjim izgledom nimalo ne zaostaje za čuvenim nekretninama na Beverli Hilsu, a kao šlag na tortu, stanari u dvorištu imaju i velelepni bazen, verovatno da bi im "težak život" bio još ugodniji. Ovu oazu krase čiste ulice, mnogo zelenila, miran kraj, bez bučnog i radoznalog komšiluka.

Brojne nekretnine Nikolića

Kada Nikolićima dosadi život na Dedinju, na raspolaganju imaju petosoban stan u Novom Beogradu od 194 kvadrata, koji je pazarila glava porodice Tomislav Nikolić. Tu im je i velelepni ranč, neki bi rekli utvrđenje u Bajčetini, a nedavno je u javnost isplivao i podatak da Nikolićevi sinovi poseduju i nelegalne vikendice na obali Save. To nije sve, ali nažalost, na ovako malom prostoru nema mesta da se pobroje sve nekretnine i zemljišta koja porodica poseduje.

U agencijama za nekretnine sa kojima je Alo kontaktirao, navode da cena kvadratnog metra luksuznog stana na Dedinju, i to baš u delu u kojem stanuje Tomin sin, iznosi od 2.500 do 3.000 evra, a pre samo dve godine cena kvadrata tih stanova iznosila je i 3.500 evra. Luksuzni stanovi su od 150 do 200 kvadrata, imaju nekoliko garaža, zatim ugradnu luksuznu kuhinju, specijalne podove i ventilaciju.

Od mlađanog Nikolića pokušali su da dobiju odgovor na pitanje odakle mu novac za stan u ovom luksuznom kompleksu, s obzirom na to da u njegovoj radnoj biografiji za to nema jasnog pokrića. Odgovora nema...

Razvojni put fudbalera

Branislav Nikolić je aktuelni selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije, a kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora bliskog Fudbalskom savezu Srbije, njegova plata kao selektora kadeta iznosi oko 1.000 evra. Pre toga Nikolić je trenerski posao učio u Partizanu i Teleoptiku, a kao igrač prošao je gotovo sve mlađe selekcije tima iz Humske, ali nikada nije nastupio za prvi tim crno-belih.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.05.2015. 21:24
ма јок... уопште нам не требају поделе и елиминација гамади... уопште....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online